Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Aatami likte ikke å låne penger av en kvinne, men en fattig faen kan ikke være overfølsom.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Finansthriller som gir et spennende innblikk i hva som foregår bak lukkede dører i norske styrer, der maktkamp, grådighet og bedrageri er viktige ingredienser.

Beskrivelse
Midt i livet etablerer den ambisiøse Anna Berg seg på nytt med en lovende styrekarriere. Anna tror hun har truffet jackpot når hun lander et styreverv i den fremadstormende teknologibedriften World Vision. Men får snart erfare at styredrømmen utvikler seg til et mareritt av utpressing, søksmål og bedrag. Hun klyper seg i armen hver morgen og håper at det hele har vært en vond drøm, men marerittet fortsetter og bringer Anna inn i ukjent og truende farvann. I kampen for å renvaske seg får hun uventet hjelp av den art deco elskende Klassekampen-journalisten Borgar Gran.
Generell informasjon
Verken Norge eller Norden er fredelige oaser med tanke på økonomisk kriminalitet. Både Transparency Internationals Corruption Perception Index og PwCs Global Economic Crime Survey, viser at omfanget av økonomisk kriminalitet er like stort i Norge som i andre land. Underslag, svindel, utpressing, innsidehandel og kursmanipulering lever i beste velgående i norsk næringsliv.

Finansthrilleren Supergirl er anbefalt pensum ved styrekursene på Handelshøyskolen BI, og i april 2013 skal forfatteren holde styrekurs på BI der hele romanen fungerer som et case i styreansvar og risikohåndtering.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva hendte med Iver? sa Aksel. Ikke så mye annet enn det som hender med folk. Iver passet bare ikke til det som hendte med ham.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fainas ansikt var rolig og blidt. Jeg ønsker å bli en slik mor som du er for meg, sa hun så lavt at Mabel lurte på om hun hadde hørt riktig. Men det var de ordene hun hadde sagt, og Mabel tok dem inn i sitt hjerte og gjemte dem der for alltid.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
  • Jeg var riktignok ikke edru, sa fylliken. - Men så full at jeg sier nei til fire flasker vin, blir jeg aldri.
Godt sagt! (11) Varsle Svar

Deretter forklarte søster Alice reglene for dusjing og tannpuss, for besøk av andre og besøk beboerne imellom, på hvilke tidspunkt diverse medisiner ble utdelt, og mellom hvilke klokkeslett man ikke hadde lov til å bry søster Alice eller noen av hennes kolleger med mindre det var helt akutt, noe det sjelden var, ifølge søster Alice, som tilføyde at det rent generelt ble klaget for mye blant beboerne.

  • Kan man drite når man vil? ville Allan vite.

Slik gikk det til at Allan og søster Alice kom på kant med hverandre mindre enn et kvarter etter at de møttes.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Verden er ikke annet enn hver enkelts egen oppfinnelse, den blir hva vi gjør den til.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

BabynemiKaren RamsvikTjommiGrimarPangLeserTorTerje MathisenMonica CarlsenAgnete M. HafskjoldHelen SkogReadninggirl20Kay NilsenSynnøve H HoelPia Lise SelnesgretemorHilde H  HelsethEllen E. MartolJulie StensethGro Anita MyrvangRandi Annie FramnesHeidiLailakjell ktuhamreBerit RTone SundlandBjarne AashaugBeathe SolbergJakob SæthreGrete AastorpTine SundalKristinAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangKarin BergGro-Anita RoenRasa ZiburkuteBirgitte Veland LarsenLilleviHarald K