Kjøtt & vin

av (forfatter), Toralf Bølgen (forfatter), Øivind Hånes (medforfatter) og Mats Widén (illustratør).

Gyldendal 2008 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.67 (3 terningkast.)

18 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Vivi Hatlems eksemplar av Kjøtt & vin

Lesetilstand

Bruker denne som oppslagsverk

Hylle

Mat & Vin

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder omlag 200 oppskrifter på kjøttretter, ledsaget av vinforslag og beskrivelse av hvordan smaker passer sammen. Har forslag til festmeny og register.

Omtale fra forlaget

Mat og vin i utsøkt harmoni De gjør det igjen, Bølgen & Moi med venner: Lager en kokebok der mat og vin kombineres i utsøkt harmoni! Denne gangen er det kjøtt som står på menyen. Okse, svin, fugl, vilt, supper, gryter .; både tradisjonelle og nyskapte retter. Boken inneholder ca 200 oppskrifter, alle retter akkompagneres av vintips.Trond Moi gir i rikt monn sin erfaring med leseren og lar seg inspirere til nye innfall i grytene, mens Bølgen formidler sin vinkunnskap og gir kombinasjonstips til det som serveres på tallerken og i glass. Øivind Hånes har skrevet teksten, Mats Widén har tatt fotografiene og Kenneth Hansen er art director.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2008

Format Innbundet

ISBN13 9788205384910

EAN 9788205384910

Språk Bokmål

Sider 372

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 2 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Stiansens kulinariske koffert" av Bent Stiansen
  • "Mitt Toscana" av Dag Tjersland
  • "Mat og vin i utsøkt harmoni" av Gastronomisk Institutt
  • "Mat og drikke" av Tom Victor Gausdal
  • "Nigellas fristelser" av Nigella Lawson
  • "Stiansen inviterer til fest" av Annette Stiansen
  • "Stiansen til hverdags" av Bent Stiansen
  • "Teknikker" av Andreas Viestad
  • "Glade dager med den nakne kokken" av Jamie Oliver
  • "Nostalgisk ordbok" av Petter Wilhelm Schjerven
  • "Mat fra Jamies kjøkken - the naked chef" av Jamie Oliver
  • "En djevel i Prada" av Lauren Weisberger
Alle bokanbefalinger for dette verket