Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 15 av 15 sitater

You see, when it comes down to it, I sometimes believe that words are all I have. I am not actually sure that I am capable of thought, let alone feeling, except through language.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Når livet går mot slutten, vil intet menneske, hvis han er oppriktig og i besittelse av sine åndeevner, noensinne ønske å gjennomgå det igjen. I stedet vil han langt heller velge fullstendig ikke-eksistens.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Tidligere var stank og menneskenes eget kroppslige søppel et problem for byene, og på den måten kunne byene sies å være menneskelige, mens byene nå produserer sitt eget søppel, byene bruker bare mennesker til å transportere og omdanne søppelet, raskest mulig. På denne måten kan man si at søppelproblemet er tegn på storbyorganismens egen selvhevdelse, ja i en viss forstand er storbyene til og med mer natur enn menneskene som lever der.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For det kan jo være at disse cellene, eller forskerne, forsøker å fortelle oss mennesker at det ikke er så mange hundreårene igjen før menneskene bare vil være intime deler av en gigantisk og underlig, kanskje skjønn og vakker, livsform, men det kan også være en truende, demonisk og sinnsvak titan overfor alt annet liv på jorden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I Nietzsches verker er vi ikke vidne til nogen avsløring av det tragiske, men til en fortvilet mands kamp for aandelig tilpasning.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

We invented the concept of god to explain everything about the universe that we were too stupid to understand. (Tod Asley i Cop Shoot Cop)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ta han der og meg. Vi har på oss makne dresser, men han har en skræddersydd dress til mange tusen, og eg har en til fem hundre kroner ifra Fretæx. Grunnen er at i hans familie har de alltid vært opptatt av pænger, og det blir man jo ikkje videre pen av. I min familie har vi alltid vært opptatt av damer, og derfor e' vi så pene at vi kan gå i hva sin hælst. (Sitat: Georg Johannesen)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den viktigste årsaken til at vi lever lenger nå enn for 100 år siden, er neppe gulrotspising eller jobbing, men at de fleste slipper å slite seg ut på tungt, helsefarlig arbeid.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Egentlig er naturvitenskap og humaniora, i likhet med all kunnskap, og til og med all kunst, kun deler av menneskets totale utforskning av sin egen eksistens.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Well," my friend explained, rather conspiratorially, "every time you spill your seed, there's thousands and thousands of sperm in there. Every one of those sperm is a Christian soul that you're murdering. So jakcing off is like killing thousands and thousands of potential Christians. Just killin' 'em."

Rather than dissuading me from masturbating, my friend's explanation only made me enjoy it all the more. With every organsm I could envision thousands of writhing souls, a white sea of Christians twitching in death throes. I didn't particularly care for Christians even back then, and the image really appealed to me. It still does.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

[...] philosophy is dead. Philosphy has not kept up with modern developments in science, particularly physics.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
  • Finns det ikke noe anna kjærlihet enn den som sitt i kjønnet?
  • Jo det finns sikkert... Men den animalske magnetismen milla kukk å ræv, kukk å munn hell gudforjøde kukk å fitte kjem som regel i veigen. Trøsta få vær at det i alle fall e Ondskapen som seire... Sjøl om en iblant sku ønske det va som i "Les onze mille verges" å døm andre klassiske eventyran...
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du må lære deg å kjenne din egen ondskap. Du kan ikke være delvis fri: Instinktene dine tørster også etter frihet, villhundene i kjelleren din - de bjeffer på frihet. Hør bedre etter: Kan du ikke høre dem?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg fortalte om Bébert og om en liten pike som jeg haddde behandlet i mine studiedager, og som også var død i hjernehinnebetennelse. Tre uker hadde dødskampen vart og moren hennes lå i sengen ved siden av og var så nedfor at hun ikke fikk sove, så i stedet lå hun og masturberte i alle de tre ukene, og etterpå også, for hun greide ikke å slutte da det hele var over.

Hvilket beviser at mennesket ikke kan leve så mye som et sekund uten nytelser, og at det er veldig vanskelig å føle virkelig sorg. Sånn er livet.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Dette avskylige fantasifosteret er et resultat av noen menneskers angst og andre menneskers svakheter, Eugènie, og det har ingen nytteverdi for systemet her på Jorden..

(Marquis De Sade om Gud)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

AnneMilleHedvigIngeborg GBerit B LieIngunnJAnniken RøilGVLailaAnniken LAnne-Stine Ruud HusevågInger-LiseToveAgurSiv ÅrdalAnjaClarityHeleneEivind  VaksvikMargrete Dyvik CardonaOle Jacob OddenesTor BergHanne Kvernmo RyeElin LuråsTralteBenedicteHildeE .Synnøve H HoelHilde SkrettingPirelliThea EmiliegretemorsiljehusmorHeidi Lcamillaingar hMarianne MHeleneIdaHelge-Mikal HartvedtAud- Helen