• Finns det ikke noe anna kjærlihet enn den som sitt i kjønnet?
  • Jo det finns sikkert... Men den animalske magnetismen milla kukk å ræv, kukk å munn hell gudforjøde kukk å fitte kjem som regel i veigen. Trøsta få vær at det i alle fall e Ondskapen som seire... Sjøl om en iblant sku ønske det va som i "Les onze mille verges" å døm andre klassiske eventyran...
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Ha ha. Den boka er så lattervekkende, sykt bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig! Forfriskende og hysterisk morsom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva syntes du om Stig Sæterbakkens etterord? Hvis du likte det, skylder jeg å gjøre oppmerksom på at han har skrevet to essays om Teratologen, publisert i Dirty Things. Kommer med varme anbefalinger. Sæterbakken er ikke dum.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eier faktisk S-trilogien hans, men har av en eller annen grunn ikke tatt meg tid til å lese den enda. Dirty Things skal definitivt anskaffes! Takk for tipset.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

S-trilogien står muligens fortsatt som det beste han har skrevet, dvs kanskje bortsett fra essayistikken, som om mulig er enda bedre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitReadninggirl30bandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtHarald KLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeToveHeidiTine Victoria