Jeg fikk veldig lyst til å dra dit, jeg elsker hellas da, og syns det er spennende med historien bakover i tid.. Både norges og hellas.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

DEnne var utrolig tregt språk i..Utenpå så og hørtes den kjempespennende ut, men språket var veldig dårlig og for detaljert - på en kjedsommelig måte... Følte at forfatteren "gikk rundt grøten" og egentlig aldri kom til poenget.. Jeg ga opp når jeg hadde kjempet meg halvveis gjennom boka..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne er kjempebra, nå er jo også boken filmatisert, og filmen er faktisk nesten like bra som boken, men jeg anbefaler uansett og lese den !! Den er verdt det!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gripende lesning om barneprostitusjon i Thailand og hvor åpenlyst det skjer uten at noen griper inn.. Flere byrde lese denne !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syns denne var kjempebra! Ble liksom ikke helt "med" fra begynnelsen, men så ble det bedre og bedre utover i boka.. Jeg kommer garantert til å lese fortsettelsen !!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ble ikke begeistret.. Syns den var langdryg og heller skuffende..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Se filmen ! Den er utvilsomt bedre enn boka ! Og det er sjelden, som regel syns jeg bøkene er best . . .

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En av de sjeldne gangene jeg faktisk syns filmen var bedre enn boka... Boka var litt "treg" , trått språk..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, men jeg syns boken sluttet litt "vagt".. Hva hendte med Faina, hvem var hun egentlig? Og hvilken forbindelse hadde hun til snøjenta de lagde..? Jeg forsto jo at hun liksom bare forsvann og klærne ble det eneste som lå igjen. Men jeg syns vi fikk vite for lite om henne, hun forble på en måte et mysterium...

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg fikk den boken av pappa, skal nok lese den etterhvert, var tykk da... ble det ikke tungt å lese den ?(iom at den er så tykk mener jeg..)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest alle bøkene 3x, først på norsk, så 2x på engelsk. Jeg syns de er best på engelsk, så absolutt !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Me too, Me too :-))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete Amundsen