Se filmen og! Passe nifst fra Tim Burton

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Ikke at det har så mye å si, men Tim Burton har ingenting med produksjonen av filmen Coraline å gjøre. Det er Henry Selick som er regissør.

Jeg likte både boka og filmen godt, alltid moro med tøffe jenter med bein i nesa.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men les boka først! Den er såppas visuel i beskrivelsene at det sansynligvis lønner seg for de fleste vil jeg tro.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes denne boka er oppskrytt som voksen bok. "One of the most frightening books ever written" sier New York Times. Nei...jeg synes ikke den var skummel. Gaiman selv sier han har skrevet boka for sitt seks år gamle barn. Det setter saken i et annet lys. Som barne- og ungdomsbok tror jeg den funker. Likevel gleder jeg meg til å se filmen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes dere ikke knappeøynene var skummelt??

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jo, faktisk - det var det mest stemningsfulle. Og litt skummelt. Men 'one of the most frightening books ever written' - nope. Men knappene var bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ble skuffet over boka jeg også. Illustrasjonene var kule, men selve historien var litt småkjedelig. Kommer nok til å se filmen en gang. Hans nye bok: The graveyard book ser lovende ut. Så boktraileren til den på youtube og boka frister. Håper den er bedre enn Coraline.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Se filmen ! Den er utvilsomt bedre enn boka ! Og det er sjelden, som regel syns jeg bøkene er best . . .

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er enig. Men den kan være god underholdning for voksne som kjeder seg en dag. Jeg syns heller ikke at den er særelig unik, ideene roter i mye annen fantasy.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

TjommibeaverkriekAlice NordliFinn Arthur JohansenNatalieLeseberta_23Lena Risvik PaulsenKarin BergLibraritas vTatiana WesserlingJulie StensethEivind  VaksvikTanteMamieIdaEster STorill Elisabeth RevheimMonica CarlsenOmpaboplillianerBenedicte Sønsteby AndreassenArne SjønnesenKikkan HaugenSimen "Boktimmy" IngemundsenSverre HoemReadninggirl20Trude OmaAtmanMarianne SeterAnjaLiva DelirAudhildBjørg  FrøysaaMarianne AugustaRune U. FurbergTone DahleSverreSynnøve H HoelTone Maria JonassenMarianneFindus