Gripende lesning om barneprostitusjon i Thailand og hvor åpenlyst det skjer uten at noen griper inn.. Flere byrde lese denne !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Denne boken er noen år gammel og det har heldigvis skjedd en del i årene siden den kom ut. Det er ingen tvil om at prostitusjon av barn fortsatt er ett problem, men det foregår ikke lenger åpenlyst de fleste steder. På den tiden boken ble skrevet var Thailand ett "fristed", nå er lovene endret så det er mulig å straffe overgriperne både i Thailand og i deres hjemland.

Er helt enig i at dett er en sterk bok som opplyser om en stygg side av turismen. Dette foregår ikke bare i Thailand. Jeg mener at alle som reiser endel, spesielt til fattige land i Asia og Afrika, burde lese denne for å få et lite innblikk i en verden som holdes skjult.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Der skulle ikke være noe fristed noen plass for barneprostitusjon. Veldig bra tiltak at overgriperne kan også straffes i eget hjemland. Vet ikke om jeg klarer å lese boken, for jeg kommer til å se barna for meg. På en måte uten fremtid, for slik setter sine varige spor uansett hvilket land eller nasjonalitet det gjelder. Det er så hjerteskjærende når familier har så dårlig råd at de må selge sine barn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er helt enig med deg. Det er ikke en bok for de med bløtt hjerte og det gjør vondt å lese om de forskjellige skjebnene. Selv leste jeg denne før jeg dro til Thailand første gangen og var litt redd for hva jeg kom til å se. Heldigvis så jeg få tvilsomme tilfeller, allikevel ligger det i bakhodet at det foregår selv om det ikke er synlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

MariesverdenBjørn Erik Strand-HanssenHarald KJan Arne NygaardLibraritas vMarit HøvdeKaren RamsvikNina SolåsJulie StensethHeleneAnna-PiaRufsetufsaAleksanderLene AndresenAstrid MarteEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågAlice NordliTorill Elisabeth RevheimLilleviHilde VrangsagenTheaRisRosOgKlagingGro Anita MyrvangGroMarianneSimen "Boktimmy" IngemundsenMarteskognymfenBeathe SolbergHilde SBertyLisbeth Kingsrud KvistenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAneRagnhild SLellinoronilleErlend Risvik PaulsenReidun SvensliKristin