Noen bøker er verdt å lese om igjen:) Egentlig et vågestykke å ta boka frem igjen når det er nesten 20 år siden sist... Mye av handlingen var glemt, og det jeg husket var inntrykket som boka og særlig slutten gjorde. Ikke helt samme opplevelsen så klart. Men fortsatt en bok som sitter, som man egentlig har lyst til å gå inn og forandre så alt skal gå litt bedre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har begynt med høytlesning av denne til en gutt på snart fem, det var en av de bøkene jeg leste MANGE ganger selv :) Merker at det må leses med ekstra innlevelse, men han synes den er både morsom og spennende... Gjenlesning om to år?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Morsomt og fin bok! Fikk meg til å tenke at det er ikke ofte at det er så friskt språk i barnebøker, han leker med ord og uttrykk som unge foreldre faktisk bruker, men sikker sjelden leser høyt:) Også illustrasjonene, da!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tok denne med meg fra biblioteket en dag, og koste meg like mye som for mange år siden. Etter å ha hørt hørespillet er alle lyder levende... Og 'selsom' i tittelen = perfekt: "selsom adj -t, -me (fra lty) forunderlig, mystisk, gåtefull en s- form for spøk / en s- opplevelse" (fra Bokmålsordboka)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kom over denne på jobb, og kom på hvordan jeg elsket boka! Jeg tror den tåler en gjenlesning som voksen, så jeg må finne tid til å la meg bli oppslukt av den igjen - Om den er så lang og så god som jeg husker...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Veldig god ide å teste livet i en bransje "under cover" og skrive om opplevelsen. Norge er så lite, jeg kjenner ikke til noen andre som har gått under cover her. Men faktisk ble jeg skuffet over boka. Den er tankevekkende, ja. Men veldig oppstykket med henvisninger til kronikker og artikler på hver side. Selv jeg som er glad i registre og noter syntes det ble litt mye på i så "lett" bok. Fikk faktisk lyst til å lese noe som er litt bedre skrevet nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Likte denne litt rare og drømmende boka, den var fin å bruke litt tid på og lese litt nå og da. Mange personer og plan og en spennenende reise i både en jødisk families historie og deler av Mark Chagalls liv. Lurer på hvor mye som stemmer:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er på vei til Venezia og fikk tips om å ta denne med meg:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En nylig gjenoppdaget ungdomsfavoritt!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

EinonieTurid Kalvatn SchøyenHarald KSynnøve H HoelStig-Ivar StellanderTonjeIngunn SKikkan HaugenLailaBenedikteMorten MüllerLilleviJan Arne NygaardSigrid NygaardHenrik  Holtvedt AndersenTorJarmo LarsenMalinn HjortlandBerit B LieHeidi LHeidi Nicoline ErtnæsMarie ØstvoldAnitaCathrine PedersenEvaIreneleserTore HalsaLisbeth Kingsrud KvistenIngeborg GHege H.Anne Berit GrønbechGunillaBeathe SolbergDanielAstrid PedersenChristofer GabrielsenKarin BergTorill RevheimNinaTor Arne Dahl