Den du ikke ser, av Jonas Moström.
Denne boken har jeg nå lyttet til på Storytel. Og det er helt umulig å si om det var en god bok, fordi han som leste var så dårlig.. Vet ikke om noen har opplevd det ? Men jeg ville jo gjerne høre slutten så den var jo fengende..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var kjedelig.. Godt skrevet og godt persongalleri, men for langtekkelig..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne var så mye bedre en "Når det mørkner".. Her er han tilbake vår godeste Horst..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var en opptur..!! Nesten en sekser for meg.. Utrolig godt skildret viktig samfunns debatt om barnefattigdom.. Og det er jo en krimbok, men med dybde.. Veldig veldig bra..!! Og troverdig.. Men liker du blodryppende triller sjanger så er ikke dette "krimboken" du leter etter.. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken var både grusom og fin på en gang.. Det beste med den er at disse "togbarna" faktisk er en ekte historie i USA.. Virkeligheten kan jo være vanskelig å akseptere noen ganger og det syns jeg jo det er her.. Jeg hørte denne på lydbok og jeg likte absolutt fortellerstemmen, i motsetning til en annen som har skrevet på siden her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette syns jeg var kjedelig og lite troverdig.. !! Språket og stilen er grei, men boken ble aldri spennende.. Langtekkelig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg liker så godt William Wisting og alle de gode tanker og handlinger som Lier Horst gir ham.. men det er for kjedelig.. Det skjer ingen ting...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte denne boken veldig godt. Ble så engasjert, kunne ikke legge den fra meg.. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser denne boken nå, og vurerte en stund om dette var noe å lese.. !? Veldig umodentpå en måte. Så jeg syns også den hører mere under ungdomslitteratur, voksen.. Blir ikke helt klok på hva de gode kritikkene er basert på. Slike ungdomsdrama har vi da lest mye av. En annen her skriver at den handler om svensk rikmansungdom med sølvskje i munnen... det er jeg enig i.. Så altså ..enig med deg.. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg liker Merete Junkers bøker.. Så det stod mellom 4 og 5 på terningen her. Beskrivelsen av Kattis er strålende og godt persongalleri ellers også. Jeg liker den litt "stillfalne" stilen, blir mer realistisk syns jeg.. Som så ofte ellers er det slutten som drar litt ned så det ble 4 og ikke 5.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte denne boken.. Syns den "holdt" hele veien inn. Gode beskrivelser og gode stemninger og troverdige karakterer..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var en opptur for meg.. Det blir så spennende med den rolige dunkle stemningen. Virkelig anderledes..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette vet jeg faktisk ikke om jeg gidder å lese ferdig.. Jeg får ikke "tak" på denne boken. Hvor er vi..? Inverness..? Nei det virker ikke slik.. Jeg får en slags saloon fornemmelse av dette kasinoet, det kaster meg tilbake til en western by.. Ja ja..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig..!! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er helt enig med deg.. Var noe veldig spesielt med stemningen som denne boken formidlet.. :) Jeg ga den en sekser..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lars Saaby Christensen har skrevet en perle av en roman fra Oslo 1948/49.. Fantastiske beskrivelsen av menneskene som bor i Kirkeveien, vandrer i Jacob Aals gate og diskuterer det nye rådhuset som er under bygging.. Barna, arbeidsplassene og medmenneskelige relasjoner.. Boken er som et fotografi med masse skarpe detaljer.. Jeg hygget meg i hvertfall veldig..!!!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg er helt utslitt... jeg har lest ferdig Stoner..!! En god bok tror jeg, men det er så slitsomt med mennesker som er så passive eller står så lite opp for seg selv. Nå har det kanskje noe med tiden å gjøre, men jeg følte at jeg hele tiden ville han skulle få en slags rettferdighet.. Så mye sorg og tristhet.. Men jeg likte språket godt, litt traust gammel språkform som det er skjelden vi får lese nå.. Så alt i alt en fin leseoplevelse.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Dette er en bok som du bør ha en god psyke for å lese...!! Den er deprimerende men får deg til å se ting i perspektiv. Får bare håpe verden har blitt et bedre sted.. Vil nok aldri glemme denne boken..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Faktisk en litt kjedelig bok av Jørgen Jæger.. Språket hans har aldri vært det helt store, men her er det ekstra lett. Veldig mye politiarbeid og lite "action"..

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Wiik har blitt en sprelsk krim forfatter.. Full fart og masse fantasi.. :) Kjempe morsomt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Torill Elisabeth RevheimGVLilleviLinn Charlotte EdstrømmoiraBeathe SolbergAnne Berit GrønbechpolarfrontAnjaLene AndresenJulie StensethIda CharlotteTralteMalinbokJohnny OlsenHarald KKay NilsenBjørn  BakkenBoktimmyNeda AlaeiRagnhildMartinenKarin BergRisRosOgKlagingAndreas Bokleseringar hBenediktekjell kNorahAnita NessHildaEli HagelundElin FjellheimLiva DelirKaren RamsvikBjørg L.Anna-PiaOda Marie HLesevimsa