Helt herlig som lydbok! Dette er 5+. Flott fortalt, og sangene er herlige som bonusspor. Kan anbefales for alle fra 15 og opp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kom halvveis i boka før jeg innså at jeg hadde lest den før... Ikke gjort et dypt inntrykk, altså.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så enig, så enig! Leste den for min datter og koste meg minst like mye som henne. Den var min favoritt som barn. Men jeg visste ikke at den var filmatisert, så da må jeg sørge for å låne filmen også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka bør høres! Han som leser inn lydboka (Mai-The Duc) er den mest geniale høytleseren jeg har vært borti. Boka er ganske spesiell, men bare det å høre hvordan de ulike personene i boka får liv gjennom dialekter og særpreg, gjør dette til noe man absolutt bør få med seg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Ingunn SKarin BergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudmoiraStine SevilhaugMorten BolstadToveTanteMamieLibraritas vBarbaraJanne BrovoldAnne-Stine Ruud HusevågSolgunnTorill Elisabeth RevheimRisRosOgKlagingTom Arne MøllerbråtenKathrine HaaheimGro Anita MyrvangBenedikteHelena EKjell MagneHildaBerit B LieØyvind BjørnerudWenche VargasFlettietteNinaKikkan HaugenIdagretemorIvar SandSverreConnieAneRufsetufsaLars MæhlumTatiana WesserlingKaren RamsvikHarald KReadninggirl20