Kjip. Hørte den på lydbok som en del av Popsugar sin bokutfordring, under punktet "en bok fra ditt fylke". Liker ikke krim, men ville prøve. Klassisk klein norsk/skandinavisk krim med alle elementene på plass:
Middelaldrende gretten mannlig hovedperson som kaller 50% av de andre karakerene med etternavn. Hadde vært fint om personen som leste boka kunne hatt dialekt da ingen i Østfold sier "Hvaler" med tynn L. I mellom kapitlene hadde de trykket inn litt klein "krimmusikk" rett fra NRK P1s hørespill fra 80-tallet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke ord. For en bok. Den er perfekt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg prøvde å like den, men denne boka gav meg ingenting.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig spennende tema, men hørte den på lydbok og fikk ikke helt taket på den. Tror den er best i vanlig bokform da lydboken fort blir rotete uten kapitler og klare linjer når manskifter fra familie til familie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Utrolig søt og morsom, til tross for at den omhandler et alvorlig og viktig tema.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende å følge verdenshistorien fra “Julenissens” syn. Kristening i Europa og hvordan tidligere tradisjoner rundt Jol blander seg med “Nyere” kristne tradisjoner. Morsomt å høre historien bak de rare tradisjonene vi har. Og ikke minst spennende å høre hvordan nissen blander seg inn i verdenshistorien. Gleder meg til å lese oppfølgeren om Mrs. Santa Claus.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig forutsigbar, og ikke veldig gripende eller spennende. Tenkte å lese den for å få litt julestemning, men handlingen er kun lagt til julen i det siste kapittelet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Følte at boka var litt unødvendig, mange av historiene til karakerene gav meg ikke så mye, hadde vært bedre om de var delvis integrert i bøkene. Og siden jeg allerede har lest The Heir, var det ikke mye nytt å tilføre historien rundt de karakterene jeg ønsket å høre mer om. Det mest positive var at jeg ble nysgjerrig på The Siren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mektig imponert. Fantastisk skrevet med bra karaterer og spennende og annerledes historie. Hørte den på lydbok, og elsker bøker hvor forskjellige personer leser de forskjellige karaktererene sine kapitler. Ekstra gøy med kommentarspor på slutten av forfatteren som forklarer tanker og meninger rundt boka :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Utrolig fengslende fra første kapittel! Klarte ikke å legge den fra meg! Er på topplista av bøker jeg har lest i år, og gleder meg til fortsettesen om de andre søstrene!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skuffende come-back fra en genial forfatter. Lik oppbygning som tidligere bøker fra Jonas Jonasson, men mangler noe. Ingen spesielt fengende og sjarmerende karakterer og plottet er ikke like crazy som jeg hadde håpet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Passe morsom bok om alt vi allerede vet når det gjelder nordmenns rare vaner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hadde høye forhåpninger for denne og gledet meg til å lese den.
Men ble skuffet dessverre. Altfor rotete og ustruktrert for meg. Handlingen hopper fram og tilbake i tid. Karakterene blir ikke godt nok introdusert til at jeg får et godt forhold eller sympati med de. For mange karakterer som er vanskelige å skille og vanskelig å vite hvem, hva, hvor og ikke minst hvorfor. Syntes at boken kunne vært så mye mer spennende, og at potensialet virkelig er der, men ikke helt i mål for min del.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Ann ChristinHanne Kvernmo RyesveinEivind  VaksvikKine Selbekk OttersenHanne MidtsundgretemorLine_AVibekeEster STheaVannflaskeRufsetufsaritaolineGeir SundetCathrine PedersenToveNina GKristine Oseth GustavsenAmanda AReadninggirl20Grete AastorpKirsten LundDolly DuckHilde H HelsethLindaBSynnøve H HoelMargrethe  HaugenCarine OlsrødTanteMamieAgnete M. HafskjoldSolveigTonesen81Heidi Nicoline ErtnæsAnne-Stine Ruud HusevågTone HEgil StangelandEirin EftevandVersionMarianneLillevi