Hvis du likte "Dødslekene" kan det hende at du også liker "Battle Royale" (Koushun Takami). Jeg tror "Dødslekene" er basert på den, for handlingene er nesten identiske, men "Battle Royale" er lengre og mer brutal.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Battle Royale (boka) og Dødslekene likner veldig. Men Dødslekene er ikke fullt så grusom, og den er absolutt ingen dårlig bok. Brutaliteten i Battle Royale er av og til litt overdreven, så Dødslekene anbefales dersom man ikke er så glad i blod. Eller hvis man vil lese begge og sammenlikne dem, noe som kan være ganske interessant, tror jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror det er få som har lest den fordi den ser ut som en barnebok (det er den vel også, men gode barnebøker kan leses av alle, det beviste Rowling). Dessuten er den ganske tykk, noe som kanskje skremmer bort de litt yngre leserne. Jeg leste den først da jeg var tretten, og da jeg elsket jeg den, men det gjorde jeg forsyne meg da jeg leste den om igjen som sytten-attenåring også ;) Da var den blitt en del søtere og var vel ikke spennende på samme måte som før, men gode bøker er gode bøker, og da blåser jeg i hvem de er beregnet på.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

SolveigIdaHilde H HelsethHanne Kvernmo RyeSissel ElisabethJan Erik OlsenBeate KristinCecilie EllefsenMcHempettsiljehusmorella76ConnieTine SundalTom-Erik FallaOdd HebækAnniken RøilTorHeidi Nicoline ErtnæsHanne MidtsundNora FjelliCathrine PedersenReidun Anette AugustinIreneleserMarit HåverstadRune U. FurbergOleKirsten LundHeidi LArveCarine OlsrødVannflaskeJakob SæthreJulie StensethReadninggirl20EngelinEdgeReidun SvensliTone SundlandMartaifartaGitte FurusethMartine Gulbrandsen