Man leser film...

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Helt klart som skapt for det store lerret. Lurer på når Hollywood griper fatt i denne boken, om de ikke allerede har gjort det. Ren og skjær underholdning, lett-vekter men intens tidtrøyte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Filmen er i produksjon alt ;) Må forresten si meg uenig med dere - synes det er en spennende og utrolig bra bok. Har lest den flere ganger, og syns den fenger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg mener å ha lest det ja ;) "Dødslekene" er genial, "Opp i flammer" er veldig bra og "Fugl Føniks" er bra (ikke helt sånn jeg ville avsluttet serien, men ok...) uansett, les alle tre. man må jo vite hvordan det ender

Godt sagt! (1) Varsle Svar

dødslekene er yndlingsboka (bøkene) mi, men ble litt skuffa når jeg fant ut at handlingen er omtrent kopiert fra battle royale..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Samme her, så jeg har rett og slett valgt å ikke lese Battle Royale... Er for glad i Dødslekene til å ødelegge den med skuffelese over likheter. Opplevde det endel med twilight og andre vampyrbøker som f.eks. True Blood

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva med "Battle Royale" filmene? Høres mistenkelig litt likt ut. Der er det last man standing i alle fall...drep eller bli drept. Har ikke lest boka, men tror nok kanskje det er laget noe lignende før (ikke at det stopper Hollywood.....)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Battle Royale (boka) og Dødslekene likner veldig. Men Dødslekene er ikke fullt så grusom, og den er absolutt ingen dårlig bok. Brutaliteten i Battle Royale er av og til litt overdreven, så Dødslekene anbefales dersom man ikke er så glad i blod. Eller hvis man vil lese begge og sammenlikne dem, noe som kan være ganske interessant, tror jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men "Dødslekene" er vel også en roman for ungdom, så det skulle vel bare mangle om den ikke er så veldig grusom og blodig. Men burde kanskje lese den om du kan gå god for den:)!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

...eller dataspill...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KTralteJenny Dahl BakkenTurid KjendlieAkima MontgomeryHelena ENabodamaAnitaBenedikteGunillaHeidi Nicoline ErtnæsAudhildMargrethe  HaugenToveEvaRisRosOgKlagingCathrine PedersenBenedicteRobinOle Jacob OddenesJarmo LarsenBjørn SturødMalinEileen BørresenIdaAlice NordliKari FredriksenIngunn SIngeborg GAnne Lise JohannessenJulie StensethHanne Kvernmo RyeVannflaskeBeathe SolbergTorill RevheimSissel Elisabethandreas h. o.Inge KnoffDolly DuckLisbeth Kingsrud Kvisten