en fantastisk bok.

det er bare en ting jeg lurer på: hvorfor har ikke fler lest den?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Jeg lånte den for første gang nå på søndag (og har lest den ut allerede). Men jeg lånte den ikke før, fordi den var lang og fordi hverken forsiden eller baksiden sa noe om hva jeg kunne vente meg.

Men nå skal jeg ut og omvende folk til å lese den ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror det er få som har lest den fordi den ser ut som en barnebok (det er den vel også, men gode barnebøker kan leses av alle, det beviste Rowling). Dessuten er den ganske tykk, noe som kanskje skremmer bort de litt yngre leserne. Jeg leste den først da jeg var tretten, og da jeg elsket jeg den, men det gjorde jeg forsyne meg da jeg leste den om igjen som sytten-attenåring også ;) Da var den blitt en del søtere og var vel ikke spennende på samme måte som før, men gode bøker er gode bøker, og da blåser jeg i hvem de er beregnet på.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvilken aldres-grupper passer denne boken for?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

alle aldere faktisk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke lest den, men plukket den ut av hylla i biblioteket en del ganger. Kanskje jeg burde prøve den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå er den lest :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

det synes jeg virkelig du skal!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

fortellergleden er gigantisk. jeg ble slukt inn i den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg vet om en tysk bokkrysser som samler på denne boken; målet hans er å ha et eksemplar av den i hvert språk den er utgitt på! Han skrev på det skandinaviske forumet på Bookcrossing og spurte om noen kunne være behjelpelige med å skaffe ham denne boken, slik fikk jeg høre om Kaptein Blåbjørns 13 1/2 liv. Har ikke lest den - tror ikke engang jeg har den i hylla (hjertelig takk for påminnelsen om den!). Søt historie uansett! Lurer på hvilken bok jeg skulle ville samle på samme vis...?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

folk vet rett og slett ikke hva de går glipp av. de dømmer den vel ut i fra utsende, hvilket egentlig er det dummeste du kan gjøre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hm....denne boka leste jeg og sønnen min halvveis i. Vi likte den supergodt. Hvorfor i all verden fullførte vi ikke den boka? Hm...nå må jeg ta den fram igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mitt eksemplar har stått lenge nok i hylla nå..... skal bare lese ferdig de jeg holder på med, så skal Blåbjørn også bli ett av mine bekjentskaper! Hva synes du var så fantastisk med den forresten?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er bare fantastisk. tegningen, historien, måten den er skrevet på, karakterene. Alt egentlig.

boka lyser av fantasi.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig. Det er rett og slett en utrolig fin bok. Moers har en fantasi som jeg ikke har sett maken til andre steder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

LailaKine Selbekk OttersenBerretMariaEllen E. MartolReadninggirl20Beathe SolbergBruno BilliaertIngeborg Kristin LotheMereteKarin BergHarald KVigdis VoldAnita NessRufsetufsalittymseDolly DuckKaramasov11Anette STanteMamieAnniken LKristine LouiseBeate KristinGunillaMarianne_Gjermund  HaugeGrete AastorpJohn LarsenAneMarit HåverstadStig-Ivar StellanderEgil StangelandCarolineRuneHanne Kvernmo RyeCecilie EllefsenReidun SvensliConnieIrene KnudsenPirelliLinn