Hva med "Battle Royale" filmene? Høres mistenkelig litt likt ut. Der er det last man standing i alle fall...drep eller bli drept. Har ikke lest boka, men tror nok kanskje det er laget noe lignende før (ikke at det stopper Hollywood.....)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Battle Royale (boka) og Dødslekene likner veldig. Men Dødslekene er ikke fullt så grusom, og den er absolutt ingen dårlig bok. Brutaliteten i Battle Royale er av og til litt overdreven, så Dødslekene anbefales dersom man ikke er så glad i blod. Eller hvis man vil lese begge og sammenlikne dem, noe som kan være ganske interessant, tror jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men "Dødslekene" er vel også en roman for ungdom, så det skulle vel bare mangle om den ikke er så veldig grusom og blodig. Men burde kanskje lese den om du kan gå god for den:)!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Elisabeth SveeNinaBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaHarald KTanteMamieEllen E. MartolBård StørePiippokattaJulie StensethRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeRufsetufsaCarine Olsrød