Hvis frøken Malin nå hadde fått tilbud om å gjenvinne sine fulle fem og vært i stand til å skjønne hva dette tilbudet betydde, ville hun kanskje ha avslått det med den begrunnelsen at man egentlig har mer glede av tilværelsen når man er litt forstyrret.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hvorfor må de som forvalter Sannheten være så strenge forvaltere at den blir umulig å holde seg til for andre enn dem selv?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

But I reckon Cora's right when she says the reason the Lord had to create women is because man don't know his own good when he sees it.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Allan roste Herbert for vel utført arbeid og god skuespillerkunst. Rosen fikk Herbert til å rødme mens han viftet den unna med en kommentar om at det var jo ikke så vanskelig å spille dum når man var det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

And I like large parties. They're so intimate. At small parties there isn't any privacy.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

(...) for noen ganger må man være raus i et ekteskap. Det handler om å gi, ikke bare ta.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg sitter der til det kommer en katt, før eller senere kommer det alltid en katt.

Godt sagt! (25) Varsle Svar

Det er ingenting bedre egnet til å skille et ektepar enn fuktighet og et uendelig antall hull i taket.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den moderne verden hadde drept natten.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kunsten, den er jo intet andet en et Forsøg paa fremfor alt at fange og fastholde det enkelte Øjeblik, dets Stemning og dets Betydning, det øjeblikkelige Trylleri ved en enkelt Kvinde eller en enkelt Blomst, og at gøre dette uforgængeligt.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Kvinder, tenkte han, naar de bliver gamle nok til at kunne slutte af med den tunge Opgave at være Kvinder og kan give deres Kræfter frit Spil, maa da vistnok være de stærkeste Skabninger i Verden.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Til venstre for dem sitter en gruppe studenter og diskuterer et vestlig teaterstykke en av dem vil at skolen deres skal sette opp. De er skrevet av en vestlig forfatter. Jeg husker ikke navnet hans. Det handler om denne kvinnen, Nora, som finner ut at ekteskapet bare er slaveri.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"Menn kan endre sine holdninger og titler. De kan si: Jeg er populist. Også vil folk kalle dem det. Men vi, vi kan kalle oss hva som helst - sangere, underholdere, dansere. Men til syvende og sist kaller de oss horer allikevel."

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det jeg liker best i hele boka, er Almondines kapitler. Ble rørt til tårer! Det var så fint, uten at jeg helt vet hvordan jeg skal sette ord på det! Man må nesten lese de selv:) Akkurat de kapitlene kunne jeg lest om igjen. Kanskje det rører meg litt ekstra fordi jeg selv har vokst opp med kjæledyr som jeg er så glad i?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, planen er å skaffe meg den! Har allerede "En svunnen tid":)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne har ca. alt det jeg savnet i Lucinda Rileys "Orkideens hemmelighet". Kate Morton har riktignok ikke funnet opp kruttet når det gjelder familiehemmeligheter og alt det der, og den var kanskje litt langdratt til tider. Og av og til kunne det være vanskelig å sette seg inn. Men alt i alt var det en bok jeg virkelig likte! Syns forfatteren har vært flink til å få fram "mystikken". Anbefales til de som liker historisk drama og sånt:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg synes så synd på oksene. De ser så redde ut, og jeg er sikker på at de bare har lyst til å dra hjem og få være i fred.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Bill kledde av seg, la seg mellom laknene og tenkte at han og Elsie ikke hadde pengene og det behagelige livet som adelsfamilien de arbeidet for, men de var velsignet med noe som han nå forsto var mer sjelden enn en svart orkidé: evig kjærlighet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

-Gutter er tøffe på utsiden og myke inni, og jenter er stikk motsatt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det merkeligste av alt var mannens penis, som minnet henne om den deformerte og kraftløse armen til et spebarn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandElin FjellheimHarald KLilleviG LTatiana WesserlingConnieTheaToveRisRosOgKlagingPiippokattaKristine LouiseINA TORNESHanne Kvernmo RyeMona AarebrotLailaCathrine PedersenGro Anita MyrvangTine SundalBjørg L.Morten MüllerHannebeaverkriekTor-Arne JensenMarit MogstadJoakimAlice NordliKirsten LundEli HagelundRandiABibliotekariEvaIngunn SAnitaHilde VrangsagenKarin BergAud Merete RambølReadninggirl30Hilde H HelsethHilde Merete Gjessing