Det er jo ingen hemmelighet at Guillou er politisk engasjert, og at det kommer tydelig frem i bøkene hans. Og det er vel ikke noe galt i det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En merkelig bok, som i alle fall aldri blir kjedelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig, det var merkelig å bytte ut "pray" med "lev". "Be" i tittelen ville funka helt fint på norsk, og gir dessuten en bedre pekepinn om hva boken handler om. Mye being der..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes dette var en ganske dårlig oversettelse, og tror jeg hadde fått mye mer ut av å lese boka på originalspråket. Det jeg særlig irriterte meg over, var ganske direkte oversettelser av ord og uttrykk som funker på engelsk, men ikke på norsk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Beate KristinKaren RamsvikEster STrine S. AustbøTherese HolmEivind  VaksvikLeseaaseannelinguaAgnethe Katarina LandrebokxleserBruno BilliaertToveLisbeth Kingsrud KvistenIda Aas RødningsbyHanneVibekeLeseberta_23Librosaurus vTanteMamieBeate HusbyReadninggirl20Øyvind BerekvamRoger MartinsenmoiraBenedicteEli SeimRufsetufsaSol SkipnesAnjaJan-Olav SelforsJostein RøysetHeleneKristinJohn LarsenTone HSilje BorvikMari Nordø LommelunMorten BolstadStine SevilhaugPia Fjeld Møller Johansen