Det er jo ingen hemmelighet at Guillou er politisk engasjert, og at det kommer tydelig frem i bøkene hans. Og det er vel ikke noe galt i det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En merkelig bok, som i alle fall aldri blir kjedelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig, det var merkelig å bytte ut "pray" med "lev". "Be" i tittelen ville funka helt fint på norsk, og gir dessuten en bedre pekepinn om hva boken handler om. Mye being der..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes dette var en ganske dårlig oversettelse, og tror jeg hadde fått mye mer ut av å lese boka på originalspråket. Det jeg særlig irriterte meg over, var ganske direkte oversettelser av ord og uttrykk som funker på engelsk, men ikke på norsk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Trine LiseEdvard Granum DillnerIngeborgEli HagelundEivind  VaksvikG VoldelmeAstrid PedersenHilde H  HelsethgretemorvaskeklutTine SundalLisbeth Kingsrud KvistenJohn LarsenellinoronilleReadninggirl20VibekeTorill Elisabeth RevheimMorten Bolstadtove NessAnjaMonica CarlsenSiljeRosa99moiraLene AndresenRisRosOgKlagingAlex NietoBjørg Elin NærlandTone SundlandHarald KDemeterJostein Røysetingar hKjell PNeda AlaeiStine ImingenMartine GulbrandsenSivAstrid Terese Bjorland Skjeggerud