Bra bok. En del underliggende budskap, men det ødelegger ikke etter min mening. Det hadde ikke gjort noe med flere bøker i denne serien..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

"Den indre fiende" er bok nr to i en triliogi om fam Tanguy. Begynner med "Tyvenes marked" og avsluttes med "Men ikke hvis det gjelder din datter" som også fletter inn Guillous, kanskje største helt; Carl Gustav Gilbert Hamilton.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nysgjerrig publikum her: Hvor mange av de aktive på forumet vil foretrekke bøker uten synlige tegn til "underliggende budskap"?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er jo ingen hemmelighet at Guillou er politisk engasjert, og at det kommer tydelig frem i bøkene hans. Og det er vel ikke noe galt i det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

vel underliggende budskap bør det være i enhver roman. Forfatteren bør jo ønske å formidle noe, er ikke noe galt i å være politisk engasjert. Men personlig synes jeg sosialismen er et bedrag "intellektuelt forræderi" for å sitere Hayek.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryKirsten LundHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig T