Viser 1 til 10 av 18 omtaler

Absolutt en sterk historie med flere aktuelle tema. Biografier er imidlertid ikke helt min smak, og lander på terningkast fire.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tøft, ærlig, brutalt, sterkt og rørende. Vi får virkelig innsikt i livet bak mannen, og hvilken personlig kamp han har gått og antagelig fortsatt går gjennom. Det er modig å skrive så åpent, og det kaster lys over noe som antagelig foregår så altfor mye i mørke avkroker i mange hjem, i tillegg til å vise en styrke over å fortsatt ville noe med livet.
Terningkast 4.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fantastisk bok. Utrolig viktig historie. Godt skrevet. Setter igang et ras av følelser. En av de beste bøkene jeg har lest på lenge!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Fantastisk bra, anbefales gjerne videre

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig godt skrevet selvbiografi. Jeg hørte den som lydbok, og det at forfatteren selv leser (noe han gjør veldig bra), forsterker inntrykkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En utrolig sterk historie, modig, nært og reflektert. Hvem skulle trodd at vellykkede Abid Raja har gjennomgått en så tøff og vond barndom og ungdomstid. En viktig historie om flerkulturell oppvekst.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

At den som har et fang ingen får sitte på, kan umulig ha en munn som bruker gode ord.
( Gunnhild fra skogene )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så fengende og enkelt, men likevel så virkelig og sår. Abid gir en rå og troverdig skildring av sin oppvekst og sitt voksne liv. En bok en ikke trenger noen unnskyldning for å lese. Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her ble jeg nesten tom for ord. Denne var virkelig god! Raja deler svært åpent om sitt private liv og ulike utfordringer han har hatt i livet i form av sykdom, oppdragervold, familieliv, karriere, trøblete ungdomstid, mobbing, rasisme og ikke minst skyld. Han deler raust av vanskeligheter han har opplevd som dobbelminoritet og beskriver jevnt over utfordringer med krysspresset. Jeg tror at denne boken kan hjelpe mange som opplever livet på lignende måter. Veldig glad for at han har valgt å dele dette.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

En av fjorårets mest omtalte bøker.
Om den kjente politikerens reise fra en brutal og voldelig barndom, via barnevern og ungdomsanstalter, til utdannelse og makt.
Det er en rørende, og viktig historie om å vokse opp i to kulturer. Om å ikke være god nok som pakistaner eller nordmann. Om å føle voldsom skam over et medfødt handikap. Om å få endret synet sitt på likestilling og kvinners rettigheter. Om å få frihet til å være seg selv fullt og helt.

Den lever opp til hypen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine Sundal