Viser 1 til 10 av 13 omtaler

En utrolig sterk historie, modig, nært og reflektert. Hvem skulle trodd at vellykkede Abid Raja har gjennomgått en så tøff og vond barndom og ungdomstid. En viktig historie om flerkulturell oppvekst.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

At den som har et fang ingen får sitte på, kan umulig ha en munn som bruker gode ord.
( Gunnhild fra skogene )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så fengende og enkelt, men likevel så virkelig og sår. Abid gir en rå og troverdig skildring av sin oppvekst og sitt voksne liv. En bok en ikke trenger noen unnskyldning for å lese. Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her ble jeg nesten tom for ord. Denne var virkelig god! Raja deler svært åpent om sitt private liv og ulike utfordringer han har hatt i livet i form av sykdom, oppdragervold, familieliv, karriere, trøblete ungdomstid, mobbing, rasisme og ikke minst skyld. Han deler raust av vanskeligheter han har opplevd som dobbelminoritet og beskriver jevnt over utfordringer med krysspresset. Jeg tror at denne boken kan hjelpe mange som opplever livet på lignende måter. Veldig glad for at han har valgt å dele dette.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

En av fjorårets mest omtalte bøker.
Om den kjente politikerens reise fra en brutal og voldelig barndom, via barnevern og ungdomsanstalter, til utdannelse og makt.
Det er en rørende, og viktig historie om å vokse opp i to kulturer. Om å ikke være god nok som pakistaner eller nordmann. Om å føle voldsom skam over et medfødt handikap. Om å få endret synet sitt på likestilling og kvinners rettigheter. Om å få frihet til å være seg selv fullt og helt.

Den lever opp til hypen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Veldig sterk bok. Oppleves nesten som uvirkelig da historien er så utrolig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Abid Raja, altså. Han jeg antok at var en av de kuleste gutta på skolen, som bare har danset seg opp og frem. Så feil kan man ta. Så feil tok jeg.
Han forteller han om egen oppvekst, med vold i hjemmet, alvorlig sykdom, utenforskap, kulturkonflikt og ikke minst frykt og skam. Men det er også en kjærlighetserklæring til kone, barn og friheten. Anbefales!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ærlig, personlig og privat uten at det blir kleint.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Leste denne boka i løpet av en dag! Sterk, trist, opprørende, tankevekkende og inspirerende! Lett å lese, men setter samtidig så godt ord på komplekse og dype problemstillinger. Har fått stor respekt for den mannen! Hørte at en kritiker/anmelder mente Abid har styrket sitt evt fremtidige statsministerkanditatur med denne boka. Det er jeg helt enig i!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Overveldende, overraskende og engasjerende fra Raja.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Julie StensethReadninggirl20EngelinEdgeReidun SvensliTone SundlandMartaifartaGitte FurusethMartine GulbrandsenHarald KtonjekarinaMarianne PettersenTor Arne DahlKikkan HaugenLisbeth Marie UvaagLisbeth Kingsrud KvistenBeate KristinFrisk NordvestJohn LarsenMarit HåverstadKirsten LundEivind  VaksvikConnieJan Erik OlsenGroHilde Merete GjessingHeidiJan Arne NygaardToveSynnøve H HoelAgnete M. HafskjoldAkima MontgomeryAnne-Stine Ruud HusevågHanne MidtsundAnn ChristinHanne Kvernmo RyesveinKine Selbekk OttersengretemorLine_AVibeke