Viser 1 til 10 av 13 omtaler

Jeg vet ikke akkurat hva det er med denne boka men det er den boka jeg har blitt hekta mest på av alle bøker jeg har lest. Jeg vil tro det er blandingen av kritikken mot nåtidens samfunn i skandinavia, historie oppbygningen og hvordan historien blir fortalt akkurat som om man sitter inne i hodet hennes. Jeg har lest greit med bøker og jeg liker veldig mange av dem men ingenting har jeg likt så mye som denne. Hvis noen har noen tips til bøker som passer det jeg likte og størst av alt så gjerne kommenter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kjeda meg så mye at jeg ble sint underveis i denne boka. Og den tok aldri slutt. Jeg likte egentlig måten historien var bygget opp på. Katastrofen har allerede skjedd, og gjennom boka skal vi få vite hvorfor hovedpersonen er siktet i en forferdelig straffesak. Også blir alt bare så langtekkelig og kjedelig, fylt med ungdomsdrama og klisjéer. Dette er en ungdomsbok mer enn den er krim for voksne, og den var i hvertfall ikke spennende. Beklager, men jeg ble grinete av å fullføre denne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne krøp langt inn under huden på meg. Anbefales. Filmen var også god. Tror det er lurt å lese boka først

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er min omtale av Størst av alt. Linken fører til min bokblogg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes kanskje boken er litt i overkant oppskrytt, men den er absolutt verdt å lese. Historien er dessverre realistisk, og hadde den ikke vært så langdryg hadde den scoret høyere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det tok litt tid for meg å komme inn i denne boken, fortellermåten og språket. Jeg ble utålmodig og den ble for langtrukken for meg, men må innrømme at litt over halvveis i boka tok den seg opp flere hakk og avslutningen var overraskende!
Aktuell og spennende bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Langtrukken. Lite krim i mine øyne. Mer et ungdomsdrama med et snev av Fifty shades rikmannsskildringer. Litt teit til tider..
Synes denne boka hører inn under ungdomslitteratur heller enn for voksne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Godt skrevet, og fantastisk gode skildringer! Greide ikke å legge den fra meg, og hele boka ble slukt på 2 dager. Fengslende rett og slett, og anbefales på det varmeste!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Maja er 18 år. Hun befinner seg i fengsel. For ni måneder siden var hun i et klasserom med fem andre. Alle var døde, men ikke Maja. Nå er hun i rettssalen hver dag unntatt i helgene. Der er hun omringet av tre advokater. Utenfor står journalistene klare med spørsmål og kameraer.
Litt etter litt nøstes historien om Maja og de andre i klasserommet opp.

Meget bra bok med gode beskrivelser om Majas opplevelser både i venne-og kjæresteforhold, familie og tiden i fengsel og rettsal.

Kåret til årets beste krim i Sverige, men synes ikke den hører til i den sjangeren egentlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNina