Viser 51 til 60 av 95 omtaler

Overraskende forutsigbar.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En sterk historie om et tema vi har vanskelig for å snakke om sette oss inn i. Gråt mye, historien rørte meg virkerlig

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Om du er skeptisk til å lese romanen fordi den er så populær, kan det hende at du går glipp av en god bok. Jeg har ingen problemer med å forstå at den er blitt så populær etter å ha lest den.Jeg spår at den kommer til å leve lenge. Mer om min leseopplevelse i dette blogginnlegget

Godt sagt! (5) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sjarmerende bok som gjorde et visst inntrykk. Syns at historien og handlingsforløpet i boken var ganske likt flere andre bøker og filmer som berører samme tema, slik at historien til dels ble ganske forutsigbar. Likevel en veldig koselig bok som det er verdt å lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette var en bok jeg virkelig gledet meg til å lese. Jeg leste bakpå boka og leste bokomtaler om den. Så begynte jeg endelig å lese den. Starten var litt treg, men den tok seg litt opp etterhvert. Allikevel var ikke dette ei bok som virkelig rørte ved meg, klart den var spennende, men ikke noe mer enn det. Men for all del, det er ei god bok. Det er bare det at den rørte ikke ved de rette strengene i meg, så derfor klarte jeg ikke helt å føle ordentlig med personene, og jeg fulgte ikke handlingen med samme intensitet som i mine favorittbøker. Jeg tror ikke det handler noe om at boka er bra eller dårlig, men akkurat som med mennesker er det noen bøker man rett og slett ikke har god 'kjemi' med. Men jeg tror fortsatt at dette kan være en god bok og en god leseropplevelse for mange, men den rørte bare ikke ved de rette strengene i meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

en fantastisk bok-hjertevarm, morsom dyptpløyende.Latter og gråt dette er min første Moyes bok- men ikke den siste!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tok boken med på ferie, var egentlig litt skeptisk, men når så mange kloke kvinner anbefalte den uforbeholdent rasket jeg den med fra Narvesen på Gardermoen like før flyavgang. Jeg angret fort på at jeg hadde begynt å lese den. Rett og slett fordi den (etter veldig chic-litt åpning) var så godt skrevet at jeg ikke ville bli ferdig. Akkurat den følelsen er det sjelden jeg får med en bok, kanskje en av 100.. Mange har kommentert skifte av fortellerstemmen underveis. Det at morens tanker og følelser ble nyansert gjennom dette var sterkt og gripende, og utfylte bildet på en nydelig og sår måte.
Satt igjen med en følelse av at her bare MÅ forfatteren lage en roman til slik at vi får høre hva som skjer videre. Men det viser vel bare at hun skrev så bra at personene ble som levende for meg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg synes boka var litt treg i begynnelsen, men etter noen sider var det nesten umulig å legge fra seg boka. Etter å ha lest denne må jeg nok utforske Jojo Moyes' forfatterskap nærmere med flere bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette var en fantastisk bok! Trist og glad på samme tid! Selv om den var noe forutsettende , greide jeg ikke å legge den fra meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken Røil