Viser 21 til 30 av 30 omtaler

Etter deg

Den etterlengtede oppfølgeren til "Et helt halvt år"

Lou sliter med å legge fortiden bak seg. Hun vil ikke godta det som har skjedd. Men hun kan ikke leve i fortiden for alltid.

Lou føler at alt rundt henne er rot. Familien, jobben, livet. Men plutselig en dag faller hun inn i noens annen liv. Hun faller faktisk. Nå blir livet hennes forandret. Hun får oppleve kjærlighet og lykke i menneskene hun møter. Hun ser livet fra et nytt sted. Hun lærer at man ikke alltid kan tenke på hva som har skjedd eller hva som kan skje, men hva som skjer nå.

Jeg syntes boken var veldig bra. Jeg har lest mange steder at boken ikke har levd opp til forventningene etter "et helt halvt år", men det gjorde den virkelig hos meg. Det var fint og få se hva som skjedde med Lou etter Will`s død. At hun husket det han sa om at hun måtte benytte seg av mulighetene og ikke alltid holde seg der hun følte seg trygg.

Jeg anbefaler den virkelig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter min mening, ikke like god som den første boka, men fin denne også. Lettlest og interessant å se hvordan det går med Louisa videre etter Wills død.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Joda, jeg har kost meg med boka, men forventet nok mer etter Et helt halvt år som jeg ga terningkast 6 til. Synes denne ble vel lang, mens den forrige ble slukt. Lurer på hvordan hun takler bok nr 3, om det blir alt for mye eller om hun tar seg opp igjen...Likte de siste kapitlene veldig godt -de og historien står til et høyere terningkast, men samlet lander jeg på en 4er ettersom denne ble for lang.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jepp, jeg både lo og gråt og koste meg en hel haug med denne boka. Noen klisjeer og litt skumlesning innimellom, men boka er lettlest og god.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har med vilje unnlatt å lese noen anmeldelser av boka før jeg leste den, da jeg ikke ønsket å vite hva den handlet om. Jeg synes Et helt halvt år var veldig bra, og trillet en 6´er på den. Etter deg klarer dessverre ikke å fange meg i det hele tatt, og jeg synes ikke den fortjener mer enn en sterk 3´er på terningen. For meg blir det litt for platt og kjedelig, og jeg synes boka blir litt for ungdommelig og enkel i forhold til Et helt halvt år.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det var det. Var på mange måter som forventet, ikke helt på høyde med forrige bok. Det er vel sjelden at fortsettelser er det.Synes den var litt ujevn, så det gikk fra terningkast 5 til 4 og tilbake - flere ganger. Mye kunne med hell vært luket ut, mens mye var veldig bra ! Koste meg med boken, men terningen landet på 4

Godt sagt! (3) Varsle Svar

jeg leste dagbladets anmeldelse før jeg leste boken. Det skulle jeg ikke gjort Dermed ble lesingen min farget av de kritiske kommentarene som sto der og jeg fikk ikke et uavhengig syn jeg tror boka hadde blitt en femmer hvis jeg hadde holdt meg unna anmeldelsen- samtidig så ser jeg at anmelderen har rett. "sporet" er ganske gjenkjennelig , men god okke som. Jeg leste meg gjennom natten

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter et helt halvt år levde jeg meg så inn i boka at jeg gikk og lurte på hvordan det gikk lenge etterpå. Nå fikk jeg svaret!
En god bok som fanget oppmerksomhete men som ikke måtte slukes som den forrige.

Godt sagt! (4) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var veldig begeistret for "Et helt halvt år", men synes ikke oppfølgeren lever opp til forventningene. Tidvis var den god, spesielt i begynnelsen, men for meg ble det litt vel overfladisk det hele.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeConnieBjørg  FrøysaaStig TAmanda ADemeterChristin SillibakkenCecilieLinda NyrudAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadGrete AastorpBente NogvaLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23Stine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.