Var veldig begeistret for "Et helt halvt år", men synes ikke oppfølgeren lever opp til forventningene. Tidvis var den god, spesielt i begynnelsen, men for meg ble det litt vel overfladisk det hele.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Nei, denne kom ikke i nærheten av et helt halvt år. Måtte bare lese den for å se, men dette var veldig skuffende, har du ikke lest denne så bruk heller pengene på noe annet lesestoff.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Veldig enig med deg, - boka var en stor skuffelse!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er delvis enig. Elsket "et helt halvt år". men når jeg startet på denne så hadde jeg ikke noen som helst forventninger. For regner med (vet ikke om det stemmer) at denne ble laget bare fordi den første ble en stor hit. Men synes den var en koselig og lettlest bok. Men går ikke an å sammenligne den med den første boka.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag