Viser 41 til 50 av 58 omtaler

Denne ble jeg ganske fort fanget av. Likte alle vendingene historien tok, og at det alltid skjedde noe. God leseopplevelse!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Murstein .........og så lett å komme gjennom --lavmælt og sår --jeg VAR der ,med på ferden--i gamlestua - med bestefar- kjente Einars sorg og fortvilelse langs Somme---på sætra, i bølgene.I 2 dager --ikke åndeløst spennende- men sammen med "jeget"----- i ham . En sjelden opplevelse-

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Gjorde ikke noe særlig inntrykk på meg - husker nesten ikke hva den handlet om 1 mnd etter jeg hadde lest den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noe av det beste jeg har lest av 2014 utgivelsene.Leseren blir tatt med på en fantastisk reise. En forfatter som må ha gjort grundig research. Praktfull gavebok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har aldri lest noe av Mytting før, men ble nysgjerrig på hvorfor denne ligger på topp på salgslistene. Med vinterferie og god tid til å lese fikk jeg den beste lesefesten jeg har hatt på lang tid. Dette er en perle av en bok. Nesten synd å ha lest den ferdig.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Deler av boka fascinerte meg absolutt. Men jeg klarte ikke å holde begeistringen ved like hele tida. Den lange midtre delen, fra Shetland, likte jeg bare sånn måtelig. I det hele ble jeg ganske irritert over den skotske overklassedama og løgnene og krumspringene hennes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er den beste boken jeg har lest på veldig, veldig lenge !
Det er vel ikke nødvendig å si så mye om innholdet, for det meste er allerede skrevet og sagt av andre bokelskere ;). Boken er lang, men aldri kjedelg - menneskene og stemningene vil jeg ta med meg lenge..... Anbefales alle som enda tviler på om dette er en bok de bør lese:-)

Godt sagt! (12) Varsle Svar

God leseopplevelse! Fine språklige bilder, medrivende. Lest i en jafs.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fjorårets nest mest oppskrytte bok. (Den mest oppskrytte var for meg Et helt halvt år)
Dette er egentleg ei fin og spennande historie, men ho vert dessverre skjemd av mange trege skildringar og eit meiningslaust melodrama.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boken er fantastisk skrevet! Den lettlest og spennende og det endelige svaret på mysteriene får en ikke før på de siste sider. Forfatteren har tilegnet seg detaljkunnskaper på flere områder som en skulle tro at bare fagfolk kjenner til. Når jeg ikke gir mer enn terningkast 5 skyldes det at beskrivelsene blir vel detaljrike noen ganger. Men jeg forstår godt at Mytting har fått bokhandlerprisen for denne boken. Det blir sikkert ikke den siste. Ser frem til fortsettelsen!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineKristina Jernstrøm LyseboKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineStig THilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKorianderBjørg L.Julie StensethKarin BergPi_MesonJarmo LarsenTatiana WesserlingHarald KRuneFride LindsethVidar RingstrømPiippokattaCathrine PedersenBjørg Marit TinholtRisRosOgKlagingIngeborg GBerretMariaBookiacTanteMamie