Har aldri lest noe av Mytting før, men ble nysgjerrig på hvorfor denne ligger på topp på salgslistene. Med vinterferie og god tid til å lese fikk jeg den beste lesefesten jeg har hatt på lang tid. Dette er en perle av en bok. Nesten synd å ha lest den ferdig.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Etter denne omtalen, kan jeg spørre hvorfor du ikke ga Svøm med dem som drukner mer enn terningkast 5 - en bok du beskriver som "en perle" og "den beste lesefesten du har hatt på lang tid". Jeg spør av oppriktig interesse for denne boken og er takknemlig for svar. Hva var det som trakk ned? Anbefaler du boken?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

På en skala fra 1til 6 synes jeg 5 er veldig bra. 6ern skal henge kjempehøyt. Så i min verden er en 5er tegn på en bok man bare må nyte! 4 er greit, bra nok. Men 6ere sparer jeg til bøker som virkelig berører og endrer noe. Som Hamsuns Pan og Mysteriet. Eller Drageløperen.
Da håper jeg du skjønner at det ikke er noe som trakk ned. Takk for hyggelig kommentar. :)).

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det samme ble jeg nysgjerrig på!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

lesefolenJan Arne NygaardTralteHeidi HoltanMari BaardsethTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81Kirsten Lund