Viser 11 til 15 av 15 omtaler

Det er ganske interessant at "husmorporno" har blitt en slik bestselger :) Er det slike eventyr dagens unge kvinner vil ha? Jeg får ikke alltid hovedpersonen Ana til å rime med en 21-åring, men det kan jo ende de 21-åringene jeg kjenner har helt andre erfaringer enn det jeg vet om. Dette er ikke bøker jeg MÅ lese, men morsomt likevel. Jeg elsker å lese og noen timer i gifte shades skader ikke. Men det er heller ikke slik at jeg måtte springe og kjøpe bøkene. Jeg er fornøyd når jeg finner dem på biblioteket :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

det ble for mye av det gode, og mange gjentagelser ,jeg tenkte å legge den i fra meg halveis,men heldigvis gjorde jeg ikke den og den tok seg opp:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg klarte å trykke meg inn på feil bok her før jeg skulle lese den, så trykket meg inn på bok 3 og så omtalene om den..... det ødela mye for denne boka!! Da var jo spenningen borte fra hvordan det ville ende....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En litt langdrøy bok som brukte lang tid på å komme til poenget. Jeg skjøner fremdeles ikke helt hva som gjør at jeg tiltrekkes denne trilogien, men på en eller annen måte blir jeg fanget.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Tror jeg fikk nok etter bok nr. 1, for dette ble bare kjedelig lesning etter min smak.
Jeg tror ikke denne triologien er noe for meg, derfor avbrøt jeg denne boka etter halvlest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TheaEli HagelundReadninggirl30Harald Kmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeTove