Viser 1 til 10 av 15 omtaler

En mer kjærlighetshistorie enn første boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tenkte å gi bok to en sjans i tilfelle den tok seg opp, men så feil kan man ta!
Dette var jo bare en gjentagelse av kleine sexscener, leppebiting og stønning fra bok nr 1.
Kjedelig og platt språk! Vet ikke om forfatteren har prøvd seg på et lite spenningselement inni der, men det funket ikke og var gjennomskuelig lenge før det ble røpet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ble veldig gjentagende..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eftersom jag läste hela del 1 i väntan på att det skulle bli en bra bok utan att det blev det ser jag ingen anledning till att detta ska bli bättre. Alltså ska jag inte läsa den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nedtur etter bok nr. 1. Altfor mykje sex og for lite handling. Det som er av handling er gjentakande nesten til det kjedelege. Håpar siste boka tek seg opp.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boka var langdryg, og jeg følte at det bare gikk opp igjen og opp igjen.
Jeg forsøkte å lese den to ganger, men ga rett og slett opp midt uti boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tja, hva skal man si?!? Kaniner....

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Går i det samme hele veien, ble skikkelig lei etter å ha kjempet meg gjennom litt over halve boka.. Nå har jeg gitt den opp og innsett at disse bøkene ikke er noe for meg..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da jeg leste den første boka i denne trilogien, skumleste mannen min noen sider og hevet et spørrende øyebryn. Etter at jeg begynte på bok nummer to, oppdaget jeg plutselig at stekespadene, skolissene og den kinesiske kløpinnen vår forsvant.....
Jeg kjenner at jeg egentlig er litt lei all denne sex'en og psykopatiske oppførselen til Mr.Grey, i den grad at jeg skumleser disse partiene for å komme til hendelsene som ikke har med seksuelle preferanser å gjøre. Kanskje liten vits i å lese bøkene da, men jeg vil jo veldig gjerne vite hva som skjer til slutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeChristin SillibakkentuhamreHarald KTrude JensenKirsten LundReadninggirl30Lars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagMads Leonard HolvikStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteBerit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn Christinalpakka