Viser 31 til 35 av 35 omtaler

Utrolig vakker og grusom på samme tid.

Godt sagt! (7) Varsle Svar
  • Trist
  • Lærerik!
  • Spennende
  • Vakre beskrivelser av natur
  • Dramatisk
    = Passer for de fleste, men har noen groteske scener
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dette er en utrolig bra og sterk bok. Er akkurat ferdig nå. Sitter med tårer i øyekroken og med en klump i halsen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er en flott og trist bok om jenters skjebner i Afghanistan. Jeg likte denne bedre enn Drageløperen. Begge lest på engelsk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boka klarte jeg ikke å legge fra meg! Historien om de to kvinnene som er gift med en despot, og som pga. regimet i Afghanistan (Taliban) ikke slipper fra, rørte meg dypt. Likevel blir forfatteren aldri sentimental, og dette er bokas styrke.

En annen dimensjon i boka er historien om hva som egentlig skjedde i Afghanistan i en periode som de fleste tror de kjenner godt til gjennom media. Det er så spennende at flere bøker fra denne delen av verden oversettes til norsk, og ikke minst at disse bøkene er så godt skrevet.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalle