Viser 21 til 30 av 35 omtaler

Forventet ikke at den skulle være bedre enn Drageløperen, men det var den! En fantastisk god, men sorgfull bok, som jeg satte stor pris på å lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg gråt meg igjennom hele boken. Dette er en bok som fikk meg til å tenke.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvis jeg skulle velge en eneste bok i hele verden så hadde det vært denne.
FANTASTISK!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Desidert en av de vakreste og mest velskrevne bøkene jeg noen sinne har lest

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Denne boken likte jeg utrolig godt. Prøvde å lese den noen år tilbake, men det ble kun noen kapitler. Skjønner ikke i dag hvordan jeg klarte å legge den fra meg den gangen, for denne boken ble lest ut på kun en dag. Jeg leste den mens jeg reiste hjem til jul fra universitetet. Så måtte holde igjen tårer og sinte reaksjoner gjennom en lang busstur og båttur. Så denne boken gir såpass sterke reaksjoner for leseren at denne bør nesten leses hjemme, for jeg klarte så vidt å beherske meg- haha. Denne boken anbefales på det sterkeste, og jeg kommer aldri til å glemme den!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Fantastisk historie, en av mine yndlingsbøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har ikke ord <3

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteHanne Kvernmo RyeChristin SillibakkentuhamreHarald KTrude JensenKirsten LundReadninggirl30Lars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagMads Leonard HolvikStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteBerit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingEgil StangelandReidun Svensli