Viser 1 til 7 av 7 omtaler

Det enkleste er pistol
(Link til omtale på bloggen min som jeg startet opp et drøyt halvår før jeg oppdaget Bokelskere, derfor legger jeg ut et knippe av de tidligste bokomtalene.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi bokelskere er tydeligvis forskjellige, for jeg ser at andre gir denne boken betydelig lavere terningkast enn hva jeg gjør. Jeg derimot, er skikkelig imponert!
Boken er fantastisk spennende, mer eller mindre fra de første sidene. Den blir kalt "pageturner" i en av omtalene - og ja, det er helt korrekt. Handlingen er - i alle fall for meg - forutsigbar, MEN i det jeg tror jeg har funnet et poeng, endres alt på nytt.
For meg er dette en av de aller beste bøkene jeg har lest, og jeg vil anbefale den varmt!
Boken vekker følelser og tanker, og slutten er - selv om kanskje litt rask - fantastisk. Når jeg trodde jeg hadde lest siste side, la jeg boken i fanget, og irriterte meg grønn over det jeg trodde var slutten, kanskje vel vitende om fortsettelsen. Spenningsnivået er fantastisk, helt frem til siste side - og boken er praktisk talt umulig å legge fra seg. Klar 6'er på terningen fra meg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Seks år etter at Jake Fisher så sitt livs kjærlighet gifte seg med en annen mann, elsker han henne fortsatt. Når han en dag kommer over mannen Todds nekrolog bestemmer han seg for å gå i begravelsen. Der får han et glimt av Todds enke – men det er ikke Natalie. Alt Jake trodde han visste om den beste tiden av sitt liv, snus opp ned – og etter hvert som Jake nærmer seg sannheten, begynner hans perfekte bilde av Natalie å rakne, og han skal komme til å sette sitt eget liv i fare.

Harlan Coben er en mester i å skrive spenningslitteratur – også denne gangen leverer han en bok som øker nysgjerrigheten og ønsket om å finne et svar for hver side man blar om! Vi kryper inn i Jakes hode og føler den samme desperasjonen han har til å finne ut hva som er sannheten om Natalie…

Balansen mellom psykologisk spenning og ren action gjør boken en fryd å lese, av og til er den rett og slett skikkelig creepy.

Selv om slutten for min del kom som en stor skuffelse (uten at jeg kan skrive noe mer om det uten å røpe hva som skjer) var boken fram til dette så utrolig spennende at jeg likevel lar denne boken stå igjen på min toppliste (20?) over de beste bøkene jeg har lest… Fordi veien fram til slutten var så bra - og at slutten sikkert for mange andre er slik den skal være, det er bare mitt personlige ønske om noe annet og mer originalt som spiller inn.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Husker jeg helt feil, eller har Coben skrevet en del riktig fine og underholdende bøker? Nå er det i hvert fall slutt på at jeg kjøper bøkene hans uten konkrete anbefalinger. Det er ikke dårlig, men jeg lar meg ikke engasjere nevneverdig av hovedpersonene eller fortellingen, og blir litt skuffet når det ikke er en "twist" mot slutten. Da viser det seg jo at jeg gjennomskuet det hele tidlig i boken. Og så skarp er jeg ikke at det er vanlig... eller gøy. Alt i alt var det grei nok tidtrøyte, men den anbefales ikke og får en heller svak treer på terningen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt Tøsdal