Vi bokelskere er tydeligvis forskjellige, for jeg ser at andre gir denne boken betydelig lavere terningkast enn hva jeg gjør. Jeg derimot, er skikkelig imponert!
Boken er fantastisk spennende, mer eller mindre fra de første sidene. Den blir kalt "pageturner" i en av omtalene - og ja, det er helt korrekt. Handlingen er - i alle fall for meg - forutsigbar, MEN i det jeg tror jeg har funnet et poeng, endres alt på nytt.
For meg er dette en av de aller beste bøkene jeg har lest, og jeg vil anbefale den varmt!
Boken vekker følelser og tanker, og slutten er - selv om kanskje litt rask - fantastisk. Når jeg trodde jeg hadde lest siste side, la jeg boken i fanget, og irriterte meg grønn over det jeg trodde var slutten, kanskje vel vitende om fortsettelsen. Spenningsnivået er fantastisk, helt frem til siste side - og boken er praktisk talt umulig å legge fra seg. Klar 6'er på terningen fra meg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ikke min favoritt av ham. The woods og Hold tight er hans beste bøker så langt:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikte