Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hva synes du om avsluttningen?
Jeg har over 5000 bøker men kun 3715 av de er ennå registrert her på bokelsere.no.
Allikevel har jeg lest veldig av de bøkene jeg har fullt ut. Men denne boken, var spesielt spennende og unik i så henseende. Romanen ble faktisk lest i løpet av noen dager. Det er mange år siden sist det skjedde.
Ble skuffet over avslutningen. Måtte forfatter avslutte fortellingen i all hast for at boka skulle bli ferdig innen en tidsfrist for å få sendt den til trykkeriet for at den skulle komme på salg fortest mulig? Dårlig måte å avslutte en bok på!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skal si du har større problem med lagring enn meg :) Hva skal jeg si til ditt spørsmål... Kan faktisk ikke huske at slutten voldte meg særlig hodebry. Nå skal det sies at jeg knapt husker boken, sier mer om min husk (lesehastighet og antall bøker på rappen) enn om boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad Wøien