Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg hengte meg litt opp i den detaljen at hun inviterer han i bryllupet, for så å be ham om å la henne/de være i fred....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er du ikke alene om. Både fans, boknerder på goodreads og anmeldere har notert seg det samme. I boka forklares invitasjonen med at hun ønsker å gjøre det tindrende klart at hun har gått videre. Noen velger å bruke det mot boka, mens andre heller fokuserer på spenningen. Selv gjorde jeg det siste, men hvis Coben skal bedømmes på måten han skriver de romantiske bi-historiene så er han nok en av de mest svulstige i bransjen nest etter Nicholas Sparks.

http://www.huffingtonpost.com/jackie-k-cooper/six-years-is-cause-for-ju_b_2839478.html

Anmelderen over er av dem som roser boka, selv om han også noterer seg invitasjonen i slutten av andre avsnitt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg i at kjærligheten mellom disse to ble lite troverdig, og han har gjort det bedre før. Kanskje han begynner å bli litt lei av forsvinningsnumre, rett og lett. Det er en interessant problemstilling: Hvis jeg, som hengiven Harlan Coben-leser gjesper underveis i boka, hvordan har forfatteren det når han skriver. Han kunne bare endre litt på selve plottet, og aller helst kanskje akkurat det med den evige, uforanderlige og fortapte kjærligheten til noen som er borte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

På den ene siden beundrer jeg Coben for å skrive om karakterer som til de GRADER har hjertet "on their sleeves". Det er ikke ofte en ser det i krim/spenningsbøker. Men på den andre siden kan jeg ikke la være å himle med øynene når språket blir så svulstig at det minner om romansebøker for tenåringer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva