Viser 21 til 30 av 36 omtaler

Veldig spennende, en skikkelig pageturner. Enkelte småting som skurrer for min del, gjør at jeg ikke gir den toppkarakter. Men anbefaler den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fantastisk god krim!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En litt tam start, og veldig mange folk å holde styr på, men vanvittig spennende etterhvert og da holdt spenningen seg ut hele boka :)
Helt klart en serie jeg vil fortsette å følge!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På tur med hunden sin oppdager en mann at det henger en jente i skogen. Dette blir opptakten til en grusom sak for politiet. Den utradisjonelle etterforskeren Mia Krüger skjønner at det kan dreie seg om en seriemorder.

En uhyre spennende og sammensatt krim som du ikke bør gå glipp av!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

helt topp ikke mer å si --for jeg bare leste og nøt Mia og kollegene hennes Håper inderlig det kommer flere bøker om teamet

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Intrikat, drivende, fengende, spennende, noe nytt!

6ordsanmeldelser av bøker, intet mer intet mindre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lurer litt på hva folk tenker når de sier den er så spennende at de ikke kan legge den fra seg. Synes karakterene i boka er altfor beskrevet, og tar for mye av innholdet. Tanken og ideen som omhandler drapene er gode og annerledes. Jeg kjedet meg ikke da jeg leste den, men jeg hadde også klart meg uten. i starten var den litt kjedelig og ikke vanskelig å legge fra seg, men halvveis i boka ble den bedre og fikk et høyere tempo. Ikke det beste jeg har lest, men heller ikke det verste

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende! page-turner, og overraskende vendinger. Meget bra krim

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg lurer litt på om dette er en spøk jeg, av typen: Vi blander sammen alt som har vært i tidligere populære kriminalbøker i én historie og ser om den også blir populær. En bok full av klisjeer, ting vi har lest før (som jeg faktisk kan knytte opp mot spesifikke bøker og/eller personer), forutsigbar og gjennomsiktig... Ikke imponert.
Les hele min anmeldelse på ritaleser.com

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En overraskende god krim, jeg vil her driste meg til å påstå at Jo Nesbø har møtt sin store utfordrer.

Handlingen i seg selv er ganske oppsiktsvekkende, da historien starter med at det blir funnet en 6 år gammel jente vasket, pyntet og med skolesekken på hengende fra ett tre i skogen. Det er starten på en intens jakt, og til tider foregår den uten ledetråder eller spor i det hele tatt.

Denne boken var så spennende at jeg måtte ha den med meg overalt; på jobb, skolen, venterom osv. Hvert ledige minutt ble brukt til å lese! Bjørk er en veldig god karakterutvikler, personene i boken fremstår som veldig levende og lette å assosiere seg med. En del av de typiske stereotypene om politifolk er selvsagt med, men det fungerer veldig bra!

For meg står denne boken og vipper mellom karakteren 5 og 6, men jeg endte på en 5'er - bare for å spare 6'eren til de skikkelig sjeldne godbitene :)

Er du glad i krimsjangeren kan jeg virkelig anbefale denne!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Helge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarte