Viser 11 til 20 av 36 omtaler

Svært spennende bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For en bok!
Bra skrevet, spennende og lettlest. Gleder meg til forfatterens neste bok. En skikkelig pageturner som får deg til å glede deg til neste gang du har mulighet til å lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har i alle år styrt unna norske forfattere, men jeg har aldri helt forstått hvorfor. Kanskje det har noe med gjenkjennelse å gjøre? At det på en måte blir for dumt å kjenne igjen stedene boka utspiller seg?
Jeg gikk uansett løs på denne uten å forvente noe som helst. Har man en ulest bok liggende, så leser man den uansett. Og jeg ble positivt overrasket! Ja, det er en typisk kriminalroman hvor etterforskerne har sitt vanlige å slite med. Men jeg synes helt klart historien er på høyde med tilsvarende bøker av utenlandske forfattere.
Disse små sidehistoriene som ikke blir bundet sammen før mot slutten var litt slitsomme og virket uvesentlige til å begynne med, og en av disse var helt unødvendige i mine øyne.
Men alt i alt, en absolutt god bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lettere lamslått over "terningkastene" denne har høstet hos bokelskerne der ute... For meg ble dette bare spekulativt, langtekkelig - og håpløst oppkonstruert ubehagelig voldspornografi. Overfladisk persongalleri, null troverdighet, og en så klisjeaktig oppskriftsdirigert bruk av virkemidler at den etter hvert ble smått utrolig forutsigbar og kjedelig. Hadde ikke kjangs til å leve meg inn i handlingen - slet i det hele tatt med å lese boka ferdig! Om oppfølger kommer, kan det i hvertfall kun gå oppover... Men den oppturen skjer uten meg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Spennanes krim uten dødpunkt, likte etterforskeran veldig godt og håpe di følger med vidre. Syns det var litt mange personer å holde styr på, og at slutten var litt merkelig, noe som kan tyde på at det kommer flere.... 530 sider lest på to kvelda, glede meg te neste bok :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Likte boka veldig godt, men var glad for at min datter på 7 år var ferdig med skolestarten da jeg leste den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig spennende og bra skrevet. Noe av det bedre jeg har lest. Denne hadde fått en sekser hadde forfatteren gjort mer ut av slutten. Men denne er virkelig verdt å anbefale!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hitra

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende bok
Dette var en god bok, med god driv. Den har en veldig god spenningskurve, hovedpersonene i boken likte jeg veldig godt. Ser frem til å lese mer fra denne forfatteren, håper da han tar med seg hovedpersonene i boken.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Samuel Bjørk er et pseudonym for en forfatter som visstnok har skrevet en del før, men ikke nødvendigvis krim. Vi skal til Oslo. Politiet mistenker at det står en seriemorder bak en rekke barnedrap i byen. En spesialenhet innen politiet får i oppdrag å løse saken før flere småjenter forsvinner.

Vi møter etterforskningsparet Munch og Møller. Den ene en kjederøykende brumlebass i 50 årene, med god apetitt. Den andre ei spinkel og skjør kvinne på snart 30. Sammen med resten av gjengen i etterforskningsteamet starter de jakten på det de antar er en gal barnemorder.

Denne boka har det meste av det en actionthriller skal ha: tempo, spenning, overraskende vendinger, psykisk ustabile personer, ja til og med en kristen sekt. Allikevel blir det hele litt forutsigbart og lite nytenkende. Personene virker karikerte og handlingen har vi strengt tatt lest før.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte Furuseth