Viser 1 til 10 av 36 omtaler

Spennende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjederøykende politi. Alkoholmisbruk. Piller. Vanskelig fortid. Vanskelig nåtid. Etterforskere som suser rundt på egen hånd. Som stikker på en privat tur midt under den mest hektiske delen av saken (for å få plottet til å gå opp). Sinte overordnede som bare er i veien, men liker å agere sjef. Finnes et noen politikrimklisjeer som ikke tas i bruk?
Treg og kjedelig start, med presentasjon av Munch og Krüger. Spennende midtparti der jeg tross klisjeene ble revet med. Slapp slutt på både hovedhistorien og bihistorien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leser nå og måtte komme halveis i boken før den nå begynner å ta seg opp endelig. Men mye "dødfyll" og litt langdrøy til tider..Foreløpig terningkast 4,så får vi se om den kan gjøre seg fortjent til 5 ved en slutt som evt blir ulidelig spennende. Spent 🤔😅

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne hadde i hvertfall følelsen av kamp mot klokka og pågående kriminalsaker. Ei jente blir funnet hengende i skogen iført nysydde klær. Det blir raskt avdekket at det er en seriemorder vi har med å gjøre. Etterforskerene har sine egne problemer og misbruk på si. Litt gjentakende og veldig typisk krimplott, men spenningen var der, selv om den som all annen krim faller litt sammen i sluttfasen. Svak firer fra meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forfatteren skriver for så vidt godt, men boka blir altfor oppskriftsmessig og forutsigbar. Som om vi trenger enda en alkoholisert etterforsker som løser brutale mord, og enda en karakter som vi blir fortalt at vi skal bli sjarmert av, som slipper unna morderen i siste liten. Det er også endel løse tråder som ikke blir fulgt opp.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hadde store forhåpninger for denne boken og hadde den lenge på listen over bøker jeg ville lese, men skuffelsen og frustrasjonen over alle gjentakelsene ble så stor at jeg måtte gi opp innen 16 kapittel. Historien er kanskje kjempebra, men skrivestilen var altfor dårlig til at jeg klarte å lese mer. Altfor mye overforklaring og gjentakelser. Var rett og slett ikke i stand til å nyte boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette ble for meg en meget underholdende krimroman som jeg leste mens jeg var på reise. Og den gjorde at jeg glemte at vi måtte vente tre timer på et nytt fly etter at vårt ble kansellert. Hvor mye mer kan jeg ønske meg?
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lettlest og godt skrevet, men dessverre synes jeg handlingen ble for "flat".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende bok med god driv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Andreas BokleserKirsten LundVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendliesomniferum