Viser 11 til 20 av 57 omtaler

Kanonbra! Ikke gi opp i starten, bare les på. Den blir bedre og bedre og bedre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne svarte ikke til forventningene, syns den var tung å komme seg gjennom, men go historie. Spent på filmen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Likte denne boka ikke i det hele tatt. Har leste flere bøker etter henne og har kommet til den konklusjonen at jeg liker ikke henne som forfatter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En glitrende psykologisk roman om et ekteskap hvor kjærligheten forsvinner. Skrevet med en intensitet som gjør at hver side trollbinder!
En thriller - og etterhvert en krimbok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes denne boka var treg i starten, men den tok seg opp etter 200 sider. Det var veldig spennende fra 250 sider og ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var ingen stor leseropplevelse for meg. Jeg hadde store forventninger til boka etter alle forhåndsomtalene, men jeg syntes ikke den levde opp til forventningene. Språket gled forholdsvis lett, og det var effektfullt med vekslingen av fokus mellom de to hovedpersonene. Plottet var usannsynlig, og det samme synes jeg slutten var. Har ikke lest noe annet av Gillian Flynn, men er ikke sikker på om det frister med et nærmere bekjentskap.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

"Årets beste krim!"... " hva mer kan man forlange av en roman?"... Dette er noe av det første man ser på coveret til boka, jeg kunne svart på den siste, man kan forlange mye mer.
Denne boken var en skuffelse, etter å ha hørt så mye om den og hatt så høye forhåpninger så sitter man igjen som et spørsmålstegn når man er ferdig med den og tenker, hva er det jeg nettop leste? Boka er lang, til tider kjedelig, forutsigbar, psykotisk... Boka er helt grei, men så absolutt ikke en favoritt bok. Men alle har heldigvis sin egen smak.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Handlingen tar en uventet dreining. Velskrevet, men litt for søkt for min smak

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Läser boken som strömmande ljudbok i den svenska översättningen som originaltiteln Gone girl, läses så förnämt bra av Anna Maria Käll.

Men kära nån- Så otroligt dåligt översatt den var!! Och vilka sjuka människor!! Jösses!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Underlig bok, i begynnelsen vaklet jeg frem og tilbake ved hvert kapittel, på hvem som hadde min sympati av hovedpersonene. Godt uti ble jeg igrunn lei, var langtekkelig, holdt ut fordi jeg trodde det tok seg opp, nei smaken er forskjellig. Dyktig forfatter men tviler på om jeg går for en bok til fra henne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroRufsetufsaGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild SBjørg L.Barbro  KnudsenSynnøve H HoelHeidi HoltanHelge-Mikal HartvedtBerit B LieEileen BørresenHanneHelena EDaffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethTone Maria Jonassen