Dette var ingen stor leseropplevelse for meg. Jeg hadde store forventninger til boka etter alle forhåndsomtalene, men jeg syntes ikke den levde opp til forventningene. Språket gled forholdsvis lett, og det var effektfullt med vekslingen av fokus mellom de to hovedpersonene. Plottet var usannsynlig, og det samme synes jeg slutten var. Har ikke lest noe annet av Gillian Flynn, men er ikke sikker på om det frister med et nærmere bekjentskap.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg ble kjempeskuffa over boka. Oppskrytt. Syns ikke den var så original og voldsom som de fleste påsto at den var. For meg ble det for forutsigbart og lite fengslende, dessverre ...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig, tror ikke det blir flere bøker av denne forfatteren på meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig. Leste både Gone girl (Flink pike), og Mørke rom av henne, men likte ingen av bøkene hennes noe særlig. Så syns hun er oppskrytt forfatter og jeg er glad for at jeg ikke er den eneste som synes det:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg hadde tilnærmet samme leseopplevelse som deg hva angår Flink pike. Jeg likte "Mørke rom" bedre. Liker er kanskje feil å si fordi det var en mørk bok, men jeg sitter igjen med en annen følelse etter å ha lest den enn Flink pike som jeg synes var skrytt opp i et skylag den ikke fortjener å være.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har lest både Flink pike og Mørke rom, men syns ikke noen av bøkene var noe spennende. Så hun er vel ingen forfatter for meg og syns hun er oppskrytt på mange måter:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg. Men jeg synes Mørke rom er mer en mørk oppvekstroman enn spenningsroman. I så måte har hun klart å beskrive den tragiske hendelsen og opptakten til denne slik at den gjorde inntrykk på meg. Når det gjelder Flink pike ville romanen vært bedre hadde en kortet den ned. Det ble for mye "snikk snakk" for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skjønte jo hensikten med Mørke rom, men til tross for at jeg er veldig glad i dyster bøker/filmer så syns jeg den var tvers gjennom kjedelig, dessverre.

Og Flink pike var ikke så original som mange "hevdet" at den var.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett