Viser 51 til 60 av 69 omtaler

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

En svært søt fortelling om kjærlighet mellom unge mennesker, om så i litt annerledes omgivelser.Utrolig godt skrevet og man lærer seg å elske karakterene fra første side de dukker opp på. Om ikke denne boken vekker følelser i deg, er det ingen ting som kan.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken har alt! Romantikk, spenning, humor og det mest fantastiske - den har noen sterke karakterer som gjør hele historien troverdig. Jeg leste ut denne boken på en dag, og jeg gleder meg til å lese flere bøker av denne fantastiske forfatteren. Det beste av alt er at denne boken skal bli filmatisert, yaaay!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En fantastisk og vakker bok om livet og kjærligheten. Den gjorde stort inntrykk og språket er helt formidabelt. Anbefaler alle som liker litt trist, men fine bøker å lese denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En av de bøkene som har gjort størst inntrykk på meg! Så vakker i sin beskrivelse av kjærlighet og håp, så stygg i sin beskrivelse av kreften. Så god i sin beskrivelse av glede på tross av alt, så vond i sin beskrivelse av sorg. Jeg smilte av humoren og realismen (sjelden jeg har lest en bok som har føltes så ekte!) og jeg gråt av smerten og urettferdigheten. Dette er når jeg leser slike bøker at jeg tenker over hvor mye man som "ikkeleser" går glipp av!

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Man kan si mye om denne boken, og man kan være enig i det meste. Som det står på coveret er det en bok som fremkaller både tårer og latter. Noen mener kanskje at det er litt banal, men det jeg liker best ved den er at den i sin fantastiske enkelhet er så ufattelig full av mening og refleksjoner. Det er rett og slett en bok du husker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En veldig god bok. Forfatteren har maktet å skrive så utrolig trist uten antyning til sentimentalitet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En helt fantastisk bok! John Green skriver så utrolig bra, med humor flettet inn på en smart måte. Jeg gren gjennom den siste halvdelen av boka vil jeg si, utrolig trist. Elsker den!

Godt sagt! (5) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vel... Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Denne boka er bare helt FANTASTISK! Det er en av de beste bøkene jeg noen sinne har lest.

Måten John Green skriver på er helt fantastisk. Det er noe helt annerledes med den enn andre bøker jeg har lest. Dette er en bok som kan få deg til å le i det ene øyeblikket og til å gråte i det neste.

Jeg elsker karakterene!!! Augustus Waters er fantastisk. Tenk å ha ham som venn! Karakteren er utrolig godt skrevet, og jeg elsker måten han er på, snakker på og tenker på! Alle metaforene og de utrolig velvalgte setningene. Hazel Grace er også en utrolig sterk karakter. Selv om hun sliter med kreft, gir hun ikke opp. Hun kjemper videre. Hver dag, hver time. Det er hun som forteller boka, og hun forteller på en fantastisk måte.

Selv om dette er en bok om ei kreftsyk jente, er dette ikke ei "kreftbok". Boka handler om vennskap og kjærlighet, om det å leve og om det å kjempe for det man virkelig vil. Den tar også opp temaer som sorg. Til tider er boka utrolig morsom, andre ganger satt jeg og gråt.

Tittelen på boka er hentet fra et sitat fra Shakespeares Julius Cæsar;

"The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that
we are underlings."

Boka finnes også på norsk. Da heter den Faen ta skjebenen. (Personlig synes jeg den engelske tittelen passer mye bedre! Som vanlig. Det er dessverre ikke første gang det skjer!) Den norske tittelen synes jeg blir alt for aggressiv i forhold til innholdet i boka. Det blir bare helt feil! I tillegg er den engelske tittelen mye mer poetisk enn den norske:/

Anbefales! Anbefales! Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Odd HebækAnniken RøilKaramasov11Astrid Terese Bjorland SkjeggerudJulie StensethKirsten LundChristoffer SmedaasKaren PatriciaBertyFlettiettesiljehusmorSigrid Blytt TøsdalLailaHarald KDemeterIngvild SBeathe SolbergRisRosOgKlagingLars Johann MiljeTrude JensenAnneWangTine SundalIngunnEileen BørresenVigdis VoldBerit B LieAnn ChristinStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokatta