Viser 11 til 20 av 21 omtaler

Jeg elsket denne boken, og anbefaler den til alle. Det er en bok som er lett å lese med et enkelt språk om to familier som blir fletta sammen igjennom boka, handlingen er søt, rørende, gripende og av og til også bittelitt provoserende da man trur man vet men ikke vet likevel.. Virkelig en bok man kan kose seg med og får litt problemer med å legge den fra seg!
Les, les, les....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noe av det beste jeg har lest!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lettlest og en søt historie om kjærlighet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var virkelig en overraskende og veldig god bok.
Umulig å legge fra seg. Jeg bare måtte lese videre.
Slutten var veldig gripende og helt umulig å gjette seg til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Elsker virkelig denne, en av disse bøkene man ikke kan legge fra seg. Her har man to familer som blir flettet sammen, i forskjellige hendelser og over et århundre... Den er så nydelig skrevet, enkel å lese, selv om den hopper i tid og sted. Denne anbefaler jeg alle romantiske sjelder, den vil gå rett inn i hjertet og aldri glemt.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Stemningsfullt fra England, Irland og New York – med et spenningselement som gjør det vanskelig å legge boken fra seg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boken måtte høres ferdig men nå har jeg fått nok av Lucinda Riley. Historien var til tider både god og spennende men så kom klisjeene på rekke og rad. Hopper over 'Orkideens hemmelighet' for å starte med 'Dødslekene'

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Underholdende og grei lesning. men guuuri så irritert man kan bli på folk som ikke tar telefonen, og ikke snakker med hverandre! ;.)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg er egentlig en krim-liker, men innimellom er det deilig å styre unna de verste grusomhetene og lese søte klisjeer om kjærlighet og tap og håp og godhet og....ja, og så griner jeg voldsomt på slutten og synes det var en god bok selv om jeg vet det blir en stund til neste gang:) glir rett inn i tåretriller-hylla mi;)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Dette må vel kalles en typisk klisjéroman med ganske stor underholdningsverdi. Her møter vi alle de velkjente klisjéene : snille, prektige mennesker satt opp imot slemme mennesker (bl.a. en ondsinnet stemor), foreldreløse hittebarn, ”guvernanten” som overtar rollen som mor, barnet som stiller opp for å løse kjærlighetsfloken mellom to voksne osv. Oppbyggingen av boka bidrar til å pirre nysgjerrigheten vår. Vi hører tidlig om en stor urett som har skjedd en gang i fortida. Hva dette går ut på, får vi servert dryppevis da handlinga pendler mellom nåtid og to forskjellige fortider. Ikke nok med det! Liksom i en annen av tidas populære underholdningsromaner ”Snøbarnet” dør også her den gåtefulle jenta til slutt, etter at hun har oppfylt sin misjon og gjenopprettet en balanse som går ut på at slekten føres videre også uten hennes medvirkning.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Elisabeth SveeVioleta JakobsenlesefolenJan Arne NygaardTralteHeidi HoltanMari BaardsethTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud Husevåg