Viser 11 til 14 av 14 omtaler

I den tredje boken går settingen fra reality preget til mer krigsorientert. Bøkene har vært ganske emosjonelt komplekse tidligere ved at flere av personene i bøkene ikke er endimensjonale. Kattniss, moren, Storm, mentoren til Kattniss er uten tvil ekte mennesker. Prim og Peeta har ikke vært det. I den siste boken blir også Peeta en mer flerdimensjonal person. Jeg synes også at epilogen er nydelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest den første og den andre av disse bøkene om Dødslekene. Den første var helt grei, men syns det blir mer og mer uinteressant i andre å tredje bok. Kanskje dette ikke er rette sjanger for meg. Avbrøt bok nr. etter halvegs lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenVannflaskeTonesen81Heidi HoltanTurid KjendlieLena Risvik PaulsenMarit HåverstadBjørg  FrøysaaFrode Tangenmgeingar hCarine OlsrødGrete AastorpAnneOda Marie HIngvild RosslundHarald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild S