Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Finnick var min favorittkarakter også, og da jeg skjønte hva som skjedde med ham greide jeg nesten ikke å lese videre gjennom tårene. Jeg drømte til og med at jeg kjeftet på forfatteren fordi hun lot ham dø (!) Men på en eller annen sær måte gjorde det faktumet at flere viktige karakterer døde, at jeg faktisk likte boka bedre... De er jo i krig, og da er det naturlig at folk på begge sider dør. Det gjorde boka mer "virkelig".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med det du sier om at når folk dør på begge sider, gjør det boken mer virkelig, selv om det var forferdelig trist da Finnick og Prim døde. Veldig fin, men også trist, slutt på en fantrastisk bokserie :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kine Selbekk OttersenMcHempettStig TIngunn SLailaVioleta JakobsenHarald KKirsten LundAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrld