Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 8 av 8 bokomtaler

Boken er skrevet av Elenis sønn Nicholas Cage:
Bokens handling er i Hellas i 1948 under borgerkrigen. Eleni kjemper for sine 3 døtre og sønnen lille Nicola. Dette gir et skremmende bilde av alle tragedier under borgerkrigen og et sterk bilde av styrken i morskjærlighet. Jeg kan ikke huske at jeg har grått så mye av noen bok.....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Spennende og velskrevet krim.
Handling i Vancouver Canada og Tibet.
Jeg likte godt at bakteppet er konflikten Kina og Tibet og lærte litt av hvert om temaet

Vi møter helikopterpiloten Daniel med uklar familiebakgrunn. Han har datteren Rosie som har forutanelser om at faren er i livsfare……

Godt sagt! (0) Varsle Svar

BOKMELDING

Spennende og velskrevet.

Tony og Susan av Austin Wright, oversatt av Torleif Sjøgren-Erichsen, Schibsted forlag 2013, Bokmelding av Wenche Vargas mai 2013.

Forfatter Austin Wright er født i New York i 1922. Han arbeidet i mange år som professor i engelsk før han startet sin forfatterkarriere der han har gitt ut 7 bøker.
Austin er en forfatter jeg ønsker å lese mer av – her er det kvalitet i ord og handling.

Her får vi to bøker i en, Vi følger livet til Susan Morrow mens hun (og vi….) leser eksmannens roman – en pageturner av en krim. Susan gjør seg sine tanker om boken, sin fortid, nåtid og fremtid.
Her ble det mange sene nattetimer på meg og jeg anbefaler boken på det varmeste.

Sitat: Bøker: «De kan få henne til å glemme ting hun tenker på, av og til for godt. Hun kan være et annet menneske når hun er ferdig.»

Godt sagt! (1) Varsle Svar

«Road trip» roman med humor og alvor i fin blanding.

Familien Troutmans eventyrlige reise av Miriam Toews, oversatt av Heidi Grinde. Schibsted Forlag 2010, Bokmelding av Wenche Vargas april 2013.

Dette er den kanadiske forfatterens 3dje bok. Romanen Helvetes Paradis kom ut i 2005. For meg er dette et nytt og spennende bekjentskap og jeg gleder meg til å ta fatt på hennes 2 andre bøker.

Toews skriver levende og godt, og at hun fletter inn humor gjør alvoret lettere å ta inn. Jeg fikk meg mang en god latter og spesielt likte jeg 11årige Thebes, - så fargerik og full av liv.

Denne boken har alt; den er velskrevet med troverdig persongalleri, god billedbruk og flott humor. Den tar opp temaer som psykisk lidelse og derav lidende familieforhold. Samtidig er vi med på tur i bil fra Canada til California og blir stadig mer kjent med personene og nye steder som passeres.

I bilen sitter tante Hattie sammen med barna Logan og Thebes. Deres mor, Min, er innlagt på psykriatisk avdeling og de er på vei for å finne barnas far, Cherkis, som muligens er å finne et sted i California.

Anbefales på det varmeste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Glimrende skrevet. Spennende krim og historisk om Bergen, Norge og Verden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Velskrevet. Morsom og trist. Lærte mye om Iran, Teheran og tiden under Shahen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En hjerteskjærende og lærerik bok. Omhandler livet til jøder i Wien under 2dre verdenskrig og Sveriges holdning til Nazi Tyskland.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som vanlig, velskrevet og spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Askild GjerstadKirsten LundTine VictoriaG LBjørg Marit TinholtPiippokattaEvaanniken sandvikMarie HolterHanne Kvernmo RyeLinnTor-Arne JensenEllen E. MartolAnn ChristinKaren RamsvikEmil ChristiansenLinda NyrudLise MuntheTove Obrestad WøienDannyEgil StangelandAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne Berit GrønbechKnut HauglandNina SolåsRoger MartinsenInger-LiseLeseberta_23ToveBjørg  FrøysaaRandiAHilde H HelsethTone HGrete AastorpsiljehusmorMarianne MHarald KMarianne  SkageJan-Olav SelforsThea