Tekst som har fått en stjerne av Marita Loe:

Viser 1 til 20 av 82:

Unge mennesker bruker mye tid og krefter på å forkaste seg selv. Det er i seg selv ikke en sykdom. Men det er trist. (Finn Skårderud i forordet)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

jeg vil eie egen bolig
og male Melkeveien
på veggene
så kan jeg bare gå inn
på verdensrommet mitt
når jeg trenger
litt space

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hver eneste dag slutter mennesker å puste, de sovner og våkner aldri igjen, noen er midt i en samtale og slutter å snakke, noen tar mobilen som ringer i bilen uten handsfree og ser ikke lastebilen midt imot, noen går tur første nyttårsdag og får en skarp og tung istapp i hodet, eller faller i vannet fra brygga midt på vinteren og kommer seg ikke opp igjen. Noen får beskjed om at hjertet deres, leveren, nyrene, lungene ikke lenger klarer å holde kroppen i gang. Du er her, og så er du ikke her lenger.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vondt hjarte

vil inn til deg

men du ser ikkje på meg
snakkar ikkje til meg
smiler ikkje til meg

så finst eg ikkje meir

noko var her, no er det borte

no er alt berre stille og grått
stille og grått

neste gong kjem ikkje

og ballen som steig
mot himmelen og
fall mot grusen

han ligg i buskane

gøymd og gløymd
som eg

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Er det dette som er kjærlighet? Det kan man ikke overleve.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Du har det litt tomt. Ingen bøker?

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Hun reiser seg og stryker meg lett over håret idet hun passerer meg for å gå ut på kjøkkenet, rydder med seg noen kopper, glass og resten av samtalen, alt går i vasken.

Godt sagt! (15) Varsle Svar

Sorgen over det hun hadde mistet, overskygget gleden over det hun hadde igjen. Slik kan det nok ofte bli. Det virker som om sorg på en eller annen måte tar større plass i livene våre enn glede.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Hun gikk på julefester og annendagsmiddager, lekte selskapsleker og pratet, men bare i dagdrømmene sine var hun helt og fullt til stede. Om morgenen favnet hun Olofs kropp i sengen og strøk over hans luftkontur. Snart ville han være der hos henne, ganske snart, og livet kunne begynne. Bare i ventingen var hun levende, ikke i sin egentlige tilværelse med dens ubetydelige små gjøremål.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Alle synes de går mot strømmen, sa Ester. - Det er det som er strømmen.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Nydelig bok. Jeg skal absolutt lese flere av denne forfatteren

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Døden sender ikke brev med tre ukers varsel. Den kommer når du eter bringebærdrops.

Godt sagt! (15) Varsle Svar

Dønn utroverdig med karakterer som nok heller burde vært plassert på sekstitallet om dialogen skulle nærme seg å fungere. Men veldig sjarmerende og med god krimintrige, så jeg kosa meg, jeg. Ungdomsbok? Jeg tillater meg å tvile...

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Og når du blir gamal, vil du tenke tilbake til denne stunda då dette enkle var meir en nok: å halde hender ute i regnet.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Det viktigaste er jo kva ein er, her og nå, ikkje sant, det er verdas dummaste spørsmål, det - kva ein vil bli, sa han.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Kor forbausande lett det er å forlate, tenkte eg. Er folk klar over det? Det burde ikkje kome ut.

Godt sagt! (23) Varsle Svar

Ikke noe litterært mesterverk, men fortsatt en god del fornøyelige historier.
Blir allikevel ikke glad i noen av personene i boka, og synes ikke utviklingen deres blir skildret på en god nok måte. Lettlest,men også enkel. Slutten er litt lettvint, og kanskje hadde jeg håpet på noe litt mer konkluderende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hehe, hvis jeg får se det uttrykket i en bok, er det en viss fare for at jeg bestemmer meg for at jeg er i feil bok og klasker den igjen...

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sorg var verst om morgenen, tenkte jeg, den var hulere, klarere; om kvelden var den på en måte tilslørt og gjort behagelig av sentimentalitet.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Enig. En kjempe bra bok. Spennende fra begynnelse til slutt. Harry er kongen. Mange spennende tvister. Nesbø er en rå god forfatter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Marianne  SkageLilleviHelena ESolTorill Elisabeth RevheimIngeborg GAnjaSten Vidar WigandRisRosOgKlagingHilde MjelvaIdaHanne MidtsundAliceInsaneAnne-Stine Ruud HusevågHarald KTine SundalSilje-Vera Wiik ValeToveMarie HolterKorianderBjørn SturødIngunn SAjiniakraGro-Anita RoenbEeMeFNils PharoLisbeth Kingsrud KvistenBjørn BakkenHilde SkrettingCassiopeiaHilde H  HelsethStine AskeRolf IngemundsenMarit HåverstadVibekeLogikaAstrid PedersenLibraritas vBeathe SolbergEli Hagelund