Tekst som har fått en stjerne av Åge Jakobsen:

Viser 1 til 4 av 4:

Det første som ryker på en ny bok er prislappen, det gjelder å få den av fortest mulig, den blir verre å fjerne med tiden... :) Liker best "rene" bøker.

(Må innrømme at jeg plukker prislappen av min mors og min søsters bøker også, de bryr seg ikke om den er på eller av, så jeg syns den kan tas av ;)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Vi legger over til nytt bokdataimportverktøy i dag, og holder på å laste inn nye bokdata lørdag og sannsynligvis søndag.

Det betyr at vi snart får inn nyutgivelser som ikke har vært i databasen vår!

Godt sagt! (17) Varsle Svar

Noen praktiske tips har jeg egentlig ikke, da jeg ikke er bestefar og aldri kommer til å bli det, men jeg har jo hatt en. Det viktigste er nok ikke hvor mye tid dere tilbringer sammen, men hva dere gjør med tiden. Nå mistet jeg min eneste bestefar da jeg var liten, men det jeg husker er ikke alle de kjedelige søndagsbesøkene, det er hytteturer, snekring og ikke minst de massive spikerne han brukte. Å være bestefar er jo nesten som å være bonusfar, du kan gjøre alle de morsomme tingene uten å ta deg av disiplinen. Likte også forslaget til Hilde S, du er jo glad i dikt, det må være perfekt å sende henne dikt i posten med jevne mellomrom. Som liten syntes jeg det var kjedelig og dårlig gjort at det bare var foreldrene mine som fikk post.

Tenk litt på hva du vil lære henne og hvordan du vil hun skal huske deg :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det er VELDIG sjelden at jeg blir trist fordi at jeg nærmer meg siste siden i en bok, men det gjorde jeg i denne boken, etter å ha fulgt Jarle M. Vadder og de 5 hundene hans gjennom et helt år i Mushamna på Svalbard.....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Marit HåverstadMcHempettBjørg Marit TinholtRune U. FurbergEvaTralteLiv-Torill AustgulenHanne Kvernmo RyeEgil StangelandIngunn SAkima MontgomeryKnutMTanteMamiesveinVannflaskeHeidi HoltansvarteperStig THarald KJulie StensethTove Obrestad WøienmgeLailaPerSpelemannGodeminePiippokattaReadninggirl30Ann Helen ETone Maria JonassengretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaCecilie69RandiAEvaSynnøve H HoelLars MæhlumReidun GranbergLilleviBerit B Lie