Er det flere enn meg som synes det er litt plagsomt med prislapp på bøker og tar den av?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg fjerner aldri prislappene, vet ikke hvorfor, men de blir alltid stående på mine bøker. Jeg skriver alltid navnet mitt inn bøkene, første jeg gjør etter innkjøp. Greit å ha hvis jeg lånet bort bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Må alltid fjerne prislappene!! Selvom jeg godt kan skrive inni bøkene,må dem være "reine" utenpå. Litt sært kanskje?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Husker når prisen stod skrevet med blyant inne i bok, og man måtte bruke viskelær hvis prisen skulle bort! Litt gøy i dag ,når jeg finner gamle bøker i hylla eller på bruktbutikker, da kan man mimre om hvor mye "billigere og bedre" alt var i gamle dager!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det første som ryker på en ny bok er prislappen, det gjelder å få den av fortest mulig, den blir verre å fjerne med tiden... :) Liker best "rene" bøker.

(Må innrømme at jeg plukker prislappen av min mors og min søsters bøker også, de bryr seg ikke om den er på eller av, så jeg syns den kan tas av ;)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det kommer helt an på prisen hvor "plagsom" den er :-):-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

På forhånd takk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineVannflaskeTove Obrestad WøienAnne LiseAvaThereseEllen Berg InstefjordFyodor YovavichEli HagelundLars MæhlumKirsten LundThomas Heie H.Stig THeidi LAmanda ABjørg RistvedtHelge-Mikal HartvedtReadninggirl30Akima MontgomeryIreneleserTanteMamieHeidiTore OlsenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagMalinn HjortlandSynneMHarald KHilde VrangsagenIngeborg GTuridmajaHelen SkogIrakkHarald AndersenAnne-Stine Ruud HusevåggretemorHeidi HoltanJohn LarsenHanne Kvernmo Rye