Er det flere enn meg som synes det er litt plagsomt med prislapp på bøker og tar den av?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg fjerner aldri prislappene, vet ikke hvorfor, men de blir alltid stående på mine bøker. Jeg skriver alltid navnet mitt inn bøkene, første jeg gjør etter innkjøp. Greit å ha hvis jeg lånet bort bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Må alltid fjerne prislappene!! Selvom jeg godt kan skrive inni bøkene,må dem være "reine" utenpå. Litt sært kanskje?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Husker når prisen stod skrevet med blyant inne i bok, og man måtte bruke viskelær hvis prisen skulle bort! Litt gøy i dag ,når jeg finner gamle bøker i hylla eller på bruktbutikker, da kan man mimre om hvor mye "billigere og bedre" alt var i gamle dager!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det første som ryker på en ny bok er prislappen, det gjelder å få den av fortest mulig, den blir verre å fjerne med tiden... :) Liker best "rene" bøker.

(Må innrømme at jeg plukker prislappen av min mors og min søsters bøker også, de bryr seg ikke om den er på eller av, så jeg syns den kan tas av ;)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det kommer helt an på prisen hvor "plagsom" den er :-):-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

På forhånd takk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandTine VictoriaTine SundalCamillaEmil ChristiansenCecilie EllefsenChristofer GabrielsenAnniken Bjørnesingar hBerit B LieLilleviIngunn SSynnøve H HoelKjell F TislevollBjørn SturødFrode Øglænd  MalminJulie StensethAnneWangLene AndresenJarmo LarsenSiv ÅrdalsomniferumBjørg RistvedtEllen E. MartolHilde H HelsethAnne Berit GrønbechHanneStine SevilhaugJon RyeBenedikteMathiasMarit HøvdeAlice NordliKirsten LundMalinAstrid Terese Bjorland SkjeggerudGro-Anita RoenBård Støre