Tekst som har fått en stjerne av Ylva:

Viser 1 til 8 av 8:

Konsul Bernick er byens store mann. Han eier skipsverftet, og nå står jernbanen for tur. Det få vet er at konsulen har urent mel i posen. Alt som står i hodet på ham er profitt. Andres følelser er underordnet. For 15 år siden, reiste konsulens svoger, Johan Tønnesen, til Amerika. Grunnen var underslag, men han var ikke den skyldige. Det var ingen ringere en konsul Bernick som var skurken, og det finnes flere skjeletter i skapet.

Ibsen, altså! Det er jo nesten en spenningsroman, dette. Overraskelsene står i kø, og man aner ikke hvordan det hele vil ende. Les!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Når man har nådd en viss alder, kan man stort sett gjøre som man selv vil. Det er ingen som setter deg på plass, bortsett fra legen og barna dine.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

"Jeg ville trodd ..... at enhver kvinne i det minste kunne forestille seg muligheten av at en mann ikke ble godtatt, ikke ble elsket av en av hennes eget kjønn, om han er aldri så sympatisk. Han kan ha all verdens dyder; jeg synes likevel ikke det er noen selvfølge at en mann skal måtte godtas av enhver kvinne som han selv tilfeldigvis måtte like."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Advarsel! Hører du denne lydboka på bussen, kan du fort bli sett på som gal gal dame. En sånn som smiler for seg selv og plutselig bryter ut i rå latter...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Supersjarmerende tegneserie for tweens om venner, kjærlighet og instagram. Morsom for voksne også

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Serier for barn i 6–9-årsalderen som liker fantasy. (Den første boken i hver serie er tatt med i listen.)


Godt sagt! (4) Varsle Svar

William nølte. "Hva er det?""En mekanisk bart. Den løper litt ærend for meg og sånn. Veldig praktisk så lenge den oppfører seg, men den kan være litt rampete av og til."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette er en bok det er nesten flaut å like. Og det synes jeg er skikkelig teit, så jeg øver meg på å si at jeg liker den. For jeg gjør det - jeg ble skikkelig hekta. Så er det sagt. :o)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Nils PharoMargrethe  HaugenHegeAnne-Stine Ruud HusevågRandiAFrank Rosendahl SlettebakkenLinda RastenellinoronilleSigrid NygaardPia Lise SelnesHelena EHallgrim BarlaupChristenVilde  AaSol SkipnesEivind  VaksvikMalinn HjortlandGodemineLilleviLars MæhlumCtinaSolisMarit HåverstadConnieOdd HebækToneTheatuhamreReadninggirl20IdaVersionMarianneEllen E. MartolHilde H HelsethKathleen Rani HagensveinTone SundlandMarie ØstvoldBjørg L.Sigrid Blytt TøsdalHelge-Mikal Hartvedt