Tekst som har fått en stjerne av michelle.:

Viser 1 til 18 av 18:

Misunnelse og sjalusi! Jeg leste først Frelseren, leste deretter Flaggermusmannen og jobbet meg oppover. Det var noen fine måneder hvor jeg kunne lese nytt Hole-stoff kontinuerlig. Gled deg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Husker godt denne selv om det nå er over 20 år siden den ble lest. Den gjorde inntrykk den med sine dramaer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, eg hugsar at dette var ei bok som gjorde inntrykk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg synes det er interessant at man legger så mye av seg selv i sin egen lesning. Bøker og personer i disse oppfattes så forskjellig fra person til person. Alt etter sine egne forutsetninger. Interessant!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har investert i en Amazon Kindle, så nå betaler i snitt en 40-50kr per bok. De aller nyeste, store utgivelsene kommer på rundt 100kr. Men det beste av alt er jo at det tar 10 sek fra jeg kjøper boka, til jeg kan begynne å lese den. Og e-bøker avlaster bokhyllen min, som ikke tåler mange ekstra kilo før den kollapser =)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Din virkelige fiende er en som kjenner deg. Og jo bedre de kjenner deg, jo nærmere de står deg, desto større er deres mulighet til å gjøre deg vondt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Doppleruniverset er et fantastisk sted. Erlend Loe er latterlig genial.

Hadde du vist meg en film, like morsom som Doppler, hadde jeg dødd av latter.

Bongo, Düsseldorf og Doppler. For en gjeng!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg tror det hadde hjulpet hvis det var EN diskusjon om hver bok, og ikke 32 som Min kamp 1 nå har... Eller kanskje to, så kunne man hatt en tråd der det er lov å diskutere handling osv uten at det ødelegger for de som ikke har lest boka og bare vil vite hva andre synes om den.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Her er bok en i fem gode fantasy serier som jeg kan anbefale til de aller fleste. For meg var det "en bok og du er hekta"


Godt sagt! (6) Varsle Svar

Godt nyttår alle sammen!

Måtte 2011 bringe gode opplevelser, spenning, søte minner, engasjement og latter - både mellom bokpermene og utenom! ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"De kommer aldri til å gifte Dem igjen, Lady Narborough," avbrøt Lord Henry. "De er altfor lykkelig til det."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Å som jeg hater bøker med skuespillere på. Det ødelegger fantasien fullstendig:(

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, Washington Irwing er et godt eksempel på dette: det enkle er ofte det beste:) Selv om jeg skulle ønske at boka varte lengre, så er det som du sier nok. Det lar mysteriet henge løst i luften. Så etter å ha sett uttallige filmatiseringen av denne lille, herlige boken, så var det artig å komme over denne skatten og endelig lese den. Denne kommer jeg til å lese flere ganger:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enten så elsker du Wodehouse - eller så skjønner du ikke poenget!

P.G. Wodehouse var en britisk aristokrat og forfatter som på en spissfindig, elegant og suptil måte hang ut "sine egne".

Tilsynelatende banalt - ypperlig satire!


Godt sagt! (17) Varsle Svar

Boka ble godt mottatt av både lærere og elever da vi fikk den på skolen der jeg jobbet. Tenk å slippe å kopiere A4-ark og sette i "billigperm" som knapt holder ut skoleåret! Og ungene mine fant så mye god mat som de overrasket med hjemme:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har nok foreldrene mine å takke for dette. Særlig pappa. Ble alltid servert spennende historier som liten, og særlig da jeg var syk lånte pappa hauger med bøker til meg. Videre fortsatte jeg som ivrig leseløve og samlet antall bøker for å få stjernen for å ha lest 50 bøker i året på biblioteket. Så har det bare fortsatt, og nå sitter jeg her i begynnelsen av en litteraturgrad og som ivrig bokblogger. Det stopper nok ikke enda, og jeg tar gjerne i mot gode bøker fra min far den dag i dag!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tiltredes. Har alltid plass til flere bøker. Kan jo alltids kaste ut noen møbler eller unger.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Helt enig i at Doppler er en morsom leseropplevelse. Likevel var det brytningen mellom det absurde og det logiske i handlingen som grep meg mest. Loe er etter min mening en av våre beste fortellere. Det første avsnittet i boka er alene verdt et underfundig smil og litt ekstra omtanke, synes jeg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Marit HåverstadIna Elisabeth Bøgh Vigrekjell kOlemgeBjørg Elin NærlandtuhamreBerit B LieTheaGro Anita MyrvangJenny Dahl BakkenCathrine PedersenritaolineLene AndresenKarin BergHanne MidtsundYvonne JohannesenSollillianerBenedicteSissel Elisabethingar hDolly DuckKirsten LundEmil ChristiansenLibraritas vMartineAnne Lise JohannessenKaroline in WonderTove Obrestad WøienWenche BrohaugSolgunnMagnus FinnsetAud- HelenElin FjellheimTanteMamieEllen E. MartolLilleviReidun SvensliHarald K