Er det negativt å si at man identifiserer seg med Barnum? Har lest en rekke steder at folk karakteriserer han som en dittsekk, men kan ikke si at jeg helt er enig i dette. Noen synspunkter?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Godt spørsmål.

Svaret er vel at det ikke er noe svar. Gode forfattere skriver slik at leseren tenker selv, stiller seg spørsmål. Funderer og lurer. LSC er kjempeflink til å pirke i paradoksene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg synes det er interessant at man legger så mye av seg selv i sin egen lesning. Bøker og personer i disse oppfattes så forskjellig fra person til person. Alt etter sine egne forutsetninger. Interessant!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken Røil